NY I KYRKAN

KONTAKTA OSS

KYRKA FÖR ALLA - HIMLEN PÅ JORDEN

Citykyrkan Stockholm är en växande församling som välkomnar alla åldrar, nationaliteter och bakgrunder. Vi längtar efter att se en kultur växa fram i Stockholm som mer och mer liknar det Jesus beskriver som himmelriket. Det finns bara ett sätt att se mer av himlen på jorden och det är att lära känna Jesus, låta honom vara i centrum, och bli hans efterföljare i vardagen. Tillsammans söker vi vår stads bästa och ber att Guds vilja ska ske, så som i himlen så också på jorden.

 

Kyrka för alla - Citykyrkan vill vara en välkomnande gemenskap för alla som vill söka sig närmre Gud.
”Mitt hus ska vara ett bönens hus för alla folk” (Mark 11:17).

 Himlen på jorden - Jesus levde för att göra himmelriket tillgängligt för alla människor i alla nationer - Citykyrkan lever för samma vision.
”Se, Guds rike är mitt ibland oss” (Luk 17:21).

SÖNDAGAR

Det bästa sättet att lära känna nya människor och bli en del av gemenskapen är genom att delta i någon utav våra gudstjänster 10.30 (svenska) eller 14.00 (engelska).Det finns möjlighet till översättning till spanska under gudstjänsten klockan 10.30, prata med mötesvärdarna så hjälper de dig.

CITYGRUPPER

Om du vill växa i din tro och hitta en gemenskap där du kan dela livets roliga men också svåra stunder så är en Citygrupp ditt nästa steg. 

Hitta din grupp

Vi har flera olika grupper i församlingen. Här nedan kan du hitta den grupp som passar dig och vad som händer kring detta.

Barn  |  Ungdom  |  Unga Vuxna  |  Senior

DITT NÄSTA STEG

VI GÖR DET TILLSAMMANS

Har du några frågor kring de olika verksamheterna?

Vi har olika verksamheter och grupper i den här församlingen. Har du några frågor kring något, fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Jag har en fråga kring

Godkännande

5 + 11 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X