NY I KYRKAN

KONTAKTA OSS

VI ÄR CKS

Kyrka för alla | Himlen på jorden

Citykyrkan Stockholm är en växande församling som välkomnar alla åldrar, nationaliteter och bakgrunder. Vi längtar efter att se en kultur växa fram i Stockholm som mer och mer liknar det Jesus beskriver som himmelriket. Det finns bara ett sätt att se mer av himlen på jorden och det är att lära känna Jesus, låta honom vara i centrum, och bli hans efterföljare i vardagen. Tillsammans söker vi vår stads bästa och ber att Guds vilja ska ske, så som i himlen så också på jorden.

Varmt välkommen att dela denna resa med oss!

SÖNDAGAR

Det bästa sättet att lära känna nya människor och bli en del av gemenskapen är genom att delta i någon utav våra gudstjänster 11.00 eller 14.00 (international).

CITYGRUPPER

Om du vill växa i din tro och hitta en gemenskap där du kan dela livets roliga men också svåra stunder så är en Citygrupp ditt nästa steg. 

ALPHA

Alpha är en kurs för dig som antingen är helt ny i tron eller som är fundersam på vad kristen tro egentligen handlar om. 

Hitta din grupp

Vi har flera olika grupper i församlingen. Här nedan kan du hitta den grupp som passar dig och vad som händer kring detta.

Barn  |  Ungdom  |  Unga Vuxna  |  Senior

DITT NÄSTA STEG

VI GÖR DET TILLSAMMANS

G å  m e d  i  e t t  t e a m

Ett annat bra sätt att lära känna  församlingen är genom att bli del av något utav våra team. Vill du veta mer eller är du intresserad av att gå med i något? Skicka ett meddelande till oss här nedan så hör vi av oss till dig.

Jag skulle vilja hjälpa till i

Godkännande

6 + 6 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X