NY I KYRKAN

KONTAKTA OSS

KYRKA FÖR ALLA - HIMLEN PÅ JORDEN

Citykyrkan Stockholm är en växande församling som välkomnar alla åldrar, nationaliteter och bakgrunder. Vi längtar efter att se en kultur växa fram i Stockholm som mer och mer liknar det Jesus beskriver som himmelriket. Det finns bara ett sätt att se mer av himlen på jorden och det är att lära känna Jesus, låta honom vara i centrum, och bli hans efterföljare i vardagen. Tillsammans söker vi vår stads bästa och ber att Guds vilja ska ske, så som i himlen så också på jorden.

 

Kyrka för alla - Citykyrkan vill vara en välkomnande gemenskap för alla som vill söka sig närmre Gud.
”Mitt hus ska vara ett bönens hus för alla folk” (Mark 11:17).

 Himlen på jorden - Jesus levde för att göra himmelriket tillgängligt för alla människor i alla nationer - Citykyrkan lever för samma vision.
”Se, Guds rike är mitt ibland oss” (Luk 17:21).

SÖNDAGAR

Det bästa sättet att lära känna nya människor och bli en del av gemenskapen är genom att delta i någon utav våra gudstjänster 10.30 (svenska) eller 14.00 (engelska). Det finns möjlighet till översättning till spanska under gudstjänsten klockan 10.30, prata med mötesvärdarna så hjälper de dig.

Tisdagsbön

Varje tisdag kl. 18.00 ber vi tillsammans som församling i Mahognysalen på plan 2. Vi tror att bönen förenar oss och skapar ett gemensamt syfte. Det är ett bra sätt att lära känna andra i församlingen, men också lära känna oss som församling. 

Alpha

Alpha är en serie interaktiva möten där vi i en informell, rolig och avslappnad miljö samtalar om den kristna tron. Under några tisdagskvällar kommer vi att mötas och vidröra frågor som: “Vem är Jesus?” “Finns det en mening med livet?” och “Hur ber man?”.

Hitta din grupp

Vi har flera olika grupper i församlingen. Här nedan kan du hitta den grupp som passar dig.

Barn  |  Ungdom  |  Unga Vuxna  |  Senior

DITT NÄSTA STEG

VI GÖR DET TILLSAMMANS

Har du några frågor kring våra olika verksamheter?

I Citykyrkan har vi olika verksamheter och aktiviteter för att nå ut till vår stad och utrustas i lärjungaskap. Har du några frågor kring våra verksamheter? Fyll i formuläret nedan.

Jag har en fråga kring

Godkännande

2 + 2 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X