NY I KYRKAN

KONTAKTA OSS

VÄLKOMMEN TILL Citykyrkan Stockholm

KYRKA FÖR ALLA | HIMLEN PÅ JORDEN

Citykyrkan Stockholm är en växande församling som välkomnar alla åldrar, nationaliteter och bakgrunder. Vi längtar efter att se en kultur växa fram i Stockholm som mer och mer liknar det Jesus beskriver som himmelriket. Det finns bara ett sätt att se mer av himlen på jorden och det är att lära känna Jesus, låta honom vara i centrum, och bli hans efterföljare i vardagen. Tillsammans söker vi vår stads bästa och ber att Guds vilja ska ske, så som i himlen så också på jorden. 

Varmt välkommen att dela denna resa med oss!

SÖNDAGAR

Det bästa sättet att lära känna nya människor och bli en del av gemenskapen är genom att delta i någon utav våra gudstjänster 10.30 (svenska) eller 13.00 (engelska).

CITYGRUPPER

Om du vill växa i din tro och hitta en gemenskap där du kan dela livets roliga men också svåra stunder så är en Citygrupp ditt nästa steg. 

Hitta din grupp

Vi har flera olika grupper i församlingen. Här nedan kan du hitta den grupp som passar dig och vad som händer kring detta.

Barn  |  Ungdom  |  Unga Vuxna  |  Senior

DITT NÄSTA STEG

VI GÖR DET TILLSAMMANS

Har du några frågor kring de olika verksamheterna?

Vi har olika verksamheter och grupper i den här församlingen. Har du några frågor kring något, fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Jag har en fråga kring

Godkännande

15 + 1 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X