MISSION

 

VI VILL VARA

Vi vill vara en församling som prioriterar andra före oss själva. Vi tror på att med de medlen vi har hjälpa de som finns runtomkring oss. Jesus kallade oss till att gå ut och göra alla folk till lärjungar, det uppdraget vill vi säga ja till. Jesus bryr sig om vår omvärld, och det vill också vi göra. Här nedan kan du läsa om de olika missionsarbeten vi är en del av.

 

MissionsarbeteN

SOHA

Smile of Hope Africa – SOHA – är en fadderbarnsorganisation som drivs av Citykyrkan Stockholm och City Church Kampala. Vår vision är att genom vårt arbete ge utsatta barn och deras familjer i Uganda ett hopp för framtiden och ett leende på läpparna.

JUST EARTH

Citykyrkan stöttar Just Earth som är ett projekt där bönder tränas i jordbruk och lärjungaskap. Varje jordbrukare hjälper i snitt 32 människor ut ur fattigdom. Konceptet bygger på lokala församlingar engagemang och Just Earths träningsmodell.

Pakistan

Vi stöttar Asmas arbete i Lahore, Pakistan. Asma evangeliserar, undervisar och bedriver olika hjälpinsatser för att stötta fattiga och utsatta i sitt område. Hon har även ett Community Care – Literacy Center där kvinnor kan lära sig att läsa och skriva.

CITY CHURCH KAMPALA

Vår systerförsamling i Uganda, City Church Kampala, har sin bas i en utav Kampalas mest fattiga områden, Butabika. Det är med hjälp av och genom denna församling och dess församlingsmedlemmar som vi bedriver vårt missionsarbete nere i Uganda.

ETIOPIEN/SOMALIA

Missionsarbetet i Somalien och Etiopien stöttar missionärer och evangelister som trots alla risker går in i Somalien och berättar budskapet om Jesus. De driver också förskola i Östra Etiopien och stöttar där barn med mat och resurser.

EVANGELISATION

Citykyrkan vill vara en evangeliserande församling. Därför har vi gatuevangelisation under olika dagar i veckan där vi möter människor och får dela budskapet samt be för dem. Dessutom har vi Café liv där det serveras mat och gemenskap till utsatta i samhället.   

VIll du vara med och ge?

Ett bra sätt att vara med och bidra till missionen är genom att ge! Du kan ge via bankgiro eller Swish. Om du vill att dina pengar ska gå till en specifik organisation var noga med att märka din överföring med den organisationen (ex. ”Just Earth”). Om du vill att det ska gå allmänt till missionen märk bara med ”Mission”. Tack för din gåva!

 

Bankgiro

5151-8991

Märk betalningen med avsett missionsarbete

Swish

123-4572707

Märk betalningen med avsett missionsarbete

JAG VILL HJÄLPA TILL

6 + 11 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

Join our mailing list to receive the Daily Devotions by Pastor Wilberforce Bezudde, as well as the latest news and updates of City Church International.

You have Successfully Subscribed!

X