MISSION

KYRKA FÖR ALLA - HIMLEN PÅ JORDEN

Citykyrkan Stockholm är en växande församling som välkomnar alla åldrar, nationaliteter och bakgrunder. Vi längtar efter att se en kultur växa fram i Stockholm som mer och mer liknar det Jesus beskriver som himmelriket. Det finns bara ett sätt att se mer av himlen på jorden och det är att lära känna Jesus, låta honom vara i centrum, och bli hans efterföljare i vardagen. Tillsammans söker vi vår stads bästa och ber att Guds vilja ska ske, så som i himlen så också på jorden.

 

Kyrka för alla - Citykyrkan vill vara en välkomnande gemenskap för alla som vill söka sig närmre Gud.
”Mitt hus ska vara ett bönens hus för alla folk” (Mark 11:17).

 Himlen på jorden - Jesus levde för att göra himmelriket tillgängligt för alla människor i alla nationer - Citykyrkan lever för samma vision.
”Se, Guds rike är mitt ibland oss” (Luk 17:21).

SOHA

Smile of Hope Africa – SOHA – är en fadderbarnsorganisation som drivs av Citykyrkan Stockholm och City Church Kampala. Vår vision är att genom vårt arbete ge utsatta barn och deras familjer i Uganda ett hopp för framtiden och ett leende på läpparna.

JUST EARTH

Citykyrkan stöttar Just Earth som är ett projekt där bönder tränas i jordbruk och lärjungaskap. Varje jordbrukare hjälper i snitt 32 människor ut ur fattigdom. Konceptet bygger på lokala församlingar engagemang och Just Earths träningsmodell.

Pakistan

Vi stöttar Asmas arbete i Lahore, Pakistan. Asma evangeliserar, undervisar och bedriver olika hjälpinsatser för att stötta fattiga och utsatta i sitt område. Hon har även ett Community Care – Literacy Center där kvinnor kan lära sig att läsa och skriva.

CITY CHURCH KAMPALA

Vår systerförsamling i Uganda, City Church Kampala, har sin bas i en utav Kampalas mest fattiga områden, Butabika. Det är med hjälp av och genom denna församling och dess församlingsmedlemmar som vi bedriver vårt missionsarbete nere i Uganda.

EVANGELISATION

Citykyrkan vill vara en evangeliserande församling. Därför har vi gatuevangelisation under olika dagar i veckan där vi möter människor och får dela budskapet samt be för dem. Dessutom har vi Café liv där det serveras mat och gemenskap till utsatta i samhället.

VIll du vara med och ge?

Ett bra sätt att vara med och bidra till missionen är genom att ge! Du kan ge via bankgiro eller Swish. Om du vill att dina pengar ska gå till en specifik organisation var noga med att märka din överföring med den organisationen (ex. “Just Earth”). Om du vill att det ska gå allmänt till missionen märk bara med “Mission”. Tack för din gåva!

 

Bankgiro

5151-8991

Märk betalningen med avsett missionsarbete

Swish

123-4572707

Märk betalningen med avsett missionsarbete

JAG VILL HJÄLPA TILL

11 + 3 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X