Barnkyrkan

”Vi vill vara en församling som precis som Jesus välkomnar alla barnen. Vi tror på barnen! Vi tror att de har mer att ge än vad ögat kan se och att de kan förändra världen. Vi behöver barnen och deras tro.”

BARNKYRKAN

I och med rådande restriktioner kring Covid-19 har vi beslutat att tillsvidare bara mötas digitalt. På söndagarna möts barnen via Zoom varje vecka – varannan vecka ses alla barn i alla åldrar tillsammans och varannan vecka möts GROW (10-13 år) för sig och Barnkyrkan för sig. Anmäl dig till nyhetsbrevet eller maila info@cks.se för mer information om hur du ansluter till dessa digitala träffar.

Allt gott!

Barnkyrkan i Citykyrkan är barnens egna mötesplats. Här myllrar det av liv. Under söndagsgudstjänsten kl 10.00 har barnen sin egen Gudstjänst.

I Barnkyrkan skapar vi tillfällen för att möta Gud. Vi låter Gud vara en självklar del av det vi är och gör och uttrycker det kreativt med med enkla och spännande bibeläventyr, mycket drama, lovsång och dans. Barnen är med och formar stunderna genom sina tankar och funderingar. Barnens ärlighet, nyfikenhet och längtan efter Gud är något vi vill tillvarata genom att de blir bemötta med stor lyhördhet. Precis som Jesus möter barnen, sätter de först och älskar dem!

TILLSAMMANS

Cirka en gång i månaden har vi TILLSAMMANS! Då har vi stor gemensam barngudstjänst för alla åldrar med tävlingar, drama och lovsång med både fullt ös och ljuvliga lugnare stunder tillsammans med barnen och Gud. 

Ansvarar för barnverksamhet gör vår barnpastor Britt Bergman tillsammans med Barnledarteamet. Vill du komma i kontakt med Barnkyrkan skicka gärna ett mail till oss på ”Kontakt”!

Övriga barnverksamheter

Café Liten

Café Liten är mötesplatsen mitt i city, mitt i veckan för de minsta små knattarna och deras föräldrar. Vårt härliga Barn- land på källarplan är en miljö perfekt för lek, bus och mys! Vi sjunger tillsammans och gott fika serveras till bra pris. Det är kostnadsfritt att delta i Café Litens verksamhet, det är bara att hänga på. Varmt välkomna! Läs mer här.

GROW

GROW är en plats för dig som är 10-13 år. En plats där vi utrustar nästa generation till att älska jesus och följa honom, att förstå vem han är och lära känna sin identitet i honom. Vi har samlingar på tisdagar och söndagar. Vill du veta mer? Läs mer här.

 

 

Kalender

Här kan du se Citykyrkans alla aktiviteter för barn de närmaste månaderna.

No Events on The List at This Time

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X