Barnkyrkan

 

BARNKYRKAN

Barnkyrkan i Citykyrkan är barnens egna mötesplats. Här myllrar det av liv. Under söndagsgudstjänsten kl 11 börjar vi gemensamt i kyrksalen innan barnen efter några minuter får gå till sin egen gudstjänst. Barnen är indelade i åldersgrupper, 3-5 år, 6-9 år och 10-12 år. Varje grupp har en egen bibelsamling och sedan friare aktiviteter som pyssel, spel och lekar innan vi fikar tillsammans.
0-3 åringar är varmt välkomna med någon vuxen.

I Barnkyrkan skapar vi tillfällen för att möta Gud. Vi låter Gud vara en självklar del av det vi är och gör och uttrycker det kreativt med med enkla och spännande bibeläventyr, mycket drama och dockteater, lovsång och dans. Barnen är med och formar stunderna genom sina tankar och funderingar. Barnens ärlighet, nyfikenhet och längtan efter Gud är något vi vill tillvarata genom att de blir bemötta med stor lyhördhet. Precis som Jesus möter barnen, sätter de först och älskar dem!

SUPER-SÖNDAG

Ca en gång i månaden är det fullt drag med Supersöndag! Då har vi stor gemensam barngudstjänst för alla åldrar med tävlingar, drama och lovsång med både fullt ös och ljuvliga lugnare stunder tillsammans med barnen och Gud. 

Ansvarar för barnverksamhet gör vår barnpastor Britt Bergman tillsammans med Barnledarteamet.
Vill du komma i kontakt med Barnkyrkan skicka gärna ett mail!

 

supersondag1

Kalender

Här kan du se Citykyrkans alla aktiviteter för barn de närmaste månaderna.

juni

Inga event

juli

Inga event

augusti

Inga event

september

Inga event

oktober

Inga event

november

Inga event

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X