Barnkyrkan

”Vi vill vara en församling som precis som Jesus välkomnar alla barnen. Vi tror på barnen! Vi tror att de har mer att ge än vad ögat kan se och att de kan förändra världen. Vi behöver barnen och deras barnatro.”

BARNKYRKAN

Barnkyrkan i Citykyrkan är barnens egna mötesplats. Här myllrar det av liv. Under söndagsgudstjänsten kl 11 börjar vi gemensamt i kyrksalen innan barnen efter några minuter får gå till sin egen gudstjänst. Barnen är indelade i åldersgrupper, 3-4 år, 5-7 år och 8-12 år. Varje grupp har en egen bibelsamling och sedan friare aktiviteter som pyssel, spel och lekar innan vi fikar tillsammans. 0-3 åringar är varmt välkomna med någon vuxen.

I Barnkyrkan skapar vi tillfällen för att möta Gud. Vi låter Gud vara en självklar del av det vi är och gör och uttrycker det kreativt med med enkla och spännande bibeläventyr, mycket drama och dockteater, lovsång och dans. Barnen är med och formar stunderna genom sina tankar och funderingar. Barnens ärlighet, nyfikenhet och längtan efter Gud är något vi vill tillvarata genom att de blir bemötta med stor lyhördhet. Precis som Jesus möter barnen, sätter de först och älskar dem!

SUPERSÖNDAG

Cirka en gång i månaden är det fullt drag med Supersöndag! Då har vi stor gemensam barngudstjänst för alla åldrar med tävlingar, drama och lovsång med både fullt ös och ljuvliga lugnare stunder tillsammans med barnen och Gud. 

Ansvarar för barnverksamhet gör vår barnpastor Britt Bergman tillsammans med Barnledarteamet. Vill du komma i kontakt med Barnkyrkan skicka gärna ett mail!

Övriga barnverksamheter

Fredagsmys

Fredagsmys är för alla barn i åldrarna 8-12 år! Det är en plats där vi träffas för att äta mat, spela spel och leker lekar! Fredagsmys är alltid ett perfekt tillfälle att bjuda med sina kompisar och där man får lära känna nya som gamla vänner! Så häng med på Fredagsmys!

Vill du som förälder få information om Fredagsmys, kontakta oss. Se planering för fredagsmys i kalendern till höger.

Café Liten

Café Liten är mötesplatsen mitt i city, mitt i veckan för de minsta små knattarna och deras föräldrar. Vårt härliga Barn- land på källarplan är en miljö perfekt för lek, bus och mys! Vi sjunger tillsammans och gott fika serveras till bra pris. Det är kostnadsfritt att delta i Café Litens verksamhet, det är bara att hänga på. Varmt välkomna! Läs mer här.

 

 

Kalender

Här kan du se Citykyrkans alla aktiviteter för barn de närmaste månaderna.

No Events on The List at This Time

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X