UNGA VUXNA

 

CITYKYRKANS UNGA VUXNA

Är du Stockholmsstudent, eller bara en ung vuxen här i stan. Då vill vi gärna koppla med dig! Här nedan kan du läsa om de olika aktiviteterna vi har för dig som ung vuxen i Citykyrkan. 

1. GEMENSKAP

För dig som är ung vuxen ordnar vi då och då olika tillfällen för gemenskap. Det kan handla om luncher för unga vuxna, lovsångskvällar, julmys med mera. Följ Citykyrkan på Facebook (@citykyrkansthlm), eller följ oss på instagram @cks_ungavuxna för att hålla dig uppdaterad. 

 

2. CITYGRUPPER

Vi har flera Citygrupper för dig som är ung-vuxen. I en Citygrupp får du tillfälle att dela livet med andra, be tillsammans och lyfta varandra. Är du intresserad av en Citygrupp? Hör av dig till oss så ser vi till att tillsammans hitta något som passar dig. 

3. SÖNDAGAR

Gudstjänsten på söndagar är det bästa sättet att lära känna nya människor och bli del av gemenskap. För tillfället har vi fyra olika gudstjänster på söndagarna och du behöver anmäla dig för att säkra din plats. Anmälan sker via cks.churchcenter.com.

 

 

 

VILL DU TA KONTAKT MED OSS?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan. 

Godkännande

6 + 11 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X