UNGA VUXNA

FIRA NYÅR MED OSS!

Vill du fira nyår med oss, eller bara fira in det nya året med lovsång och glass? Då är du varmt välkommen till Citykyrkan kl. 21.00 på Nyårasafton. Kom som du är, oavsett om det är ditt första eller andra häng för kvällen. Vi firar ihop! Vi kommer hänga, käka glass, tillbe och sen gå och kolla på fyrverkerierna ihop. Vi behöver din anmälan, så vi vet ungefär hur mycket glass vi ska fixa. Kostnad: 40 kr. Anmälan här nedan.

UNGA VUXNA CITYKYRKAN

Citykyrkan Stockholm är en växande församling som välkomnar alla åldrar, nationaliteter och bakgrunder. Vi vill se en kultur växa fram i Stockholm som liknar det Jesus beskriver som himmelriket. Tillsammans söker vi vår stads bästa och ber att Guds vilja ska ske, så som i himlen så också på jorden. Detta vill vi bjuda in dig som ung-vuxen in i. Här nedan kan du se de olika saker vi gör tillsammans som unga-vuxna i den här församlingen. Välkommen! 

 

1. GEMENSKAP

För dig som är ung vuxen ordnar vi då och då olika tillfällen för gemenskap. Det kan handla om luncher för unga vuxna, lovsångskvällar, julmys med mera. Följ Citykyrkan på Facebook (@citykyrkansthlm), eller följ oss på instagram @cks_ungavuxna för att hålla dig uppdaterad. 

 

2. CITYGRUPPER

Vi har flera Citygrupper för dig som är ung-vuxen. I en Citygrupp får du tillfälle att dela livet med andra, be tillsammans och lyfta varandra. Är du intresserad av en Citygrupp? Hör av dig till oss så ser vi till att tillsammans hitta något som passar dig. 

3. SÖNDAGAR

Gudstjänsten på söndagar är det bästa sättet att lära känna nya människor och bli del av gemenskap. Gudstjänstiderna är 10.30 på svenska och 13.00 på engelska. 

 

 

 

VILL DU TA KONTAKT MED OSS?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan. 

Godkännande

11 + 4 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X