UNGA VUXNA

VI ÄR CKS

Kyrka för alla | Himlen på jorden

Citykyrkan Stockholm är en växande församling som välkomnar alla åldrar, nationaliteter och bakgrunder. Vi längtar efter att se en kultur växa fram i Stockholm som mer och mer liknar det Jesus beskriver som himmelriket. Det finns bara ett sätt att se mer av himlen på jorden och det är att lära känna Jesus, låta honom vara i centrum, och bli hans efterföljare i vardagen. Tillsammans söker vi vår stads bästa och ber att Guds vilja ska ske, så som i himlen så också på jorden.

Varmt välkommen att dela denna resa med oss!

1. GEMENSKAP

För dig som är ung vuxen ordnar vi då och då olika tillfällen för gemenskap. Det kan handla om luncher för unga vuxna, lovsångskvällar, julmys med mera. Följ Citykyrkan på Facebook (@citykyrkansthlm), eller följ oss på instagram @cks_ungavuxna för att hålla dig uppdaterad. 

 

2. CITYGRUPPER

Vi har flera Citygrupper för dig som är ung-vuxen. I en Citygrupp får du tillfälle att dela livet med andra, be tillsammans och lyfta varandra. Är du intresserad av en Citygrupp? Hör av dig till oss så ser vi till att tillsammans hitta något som passar dig. 

3. SÖNDAGAR

Gudstjänsten på söndagar är det bästa sättet att lära känna nya människor och bli del av gemenskap. För tillfället har vi fyra olika gudstjänster på söndagarna och du behöver anmäla dig för att säkra din plats. Anmälan sker via cks.churchcenter.com.

 

 

 

VILL DU TA KONTAKT MED OSS?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan. 

Godkännande

10 + 1 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X