UNGA VUXNA

 

CITYKYRKANS UNGA VUXNA

Är du Stockholmsstudent, eller bara en ung-vuxen här i stan. Då vill vi gärna koppla med dig! Här nedan kan du läsa om de olika aktiviteterna vi har för dig som ung-vuxen i Citykyrkan. 

1. ÖPPET VARDAGSRUM

För dig som vill ha en go plats för att plugga, jobba eller bara hänga. Vi öppnar upp plan 3 som ett vardagsrum där du kan komma och landa på tisdagar innan bönen klockan 18.  Öppet 15-18. Fika finns att köpa och du kan också ta med din matlåda och värma på plats. Välkommen! 

 

2. CITYGRUPPER

Vi har flera Citygrupper för dig som är ung-vuxen. I en Citygrupp får du tillfälle att dela livet med andra, be tillsammans och lyfta varandra. Är du intresserad av en Citygrupp? Hör av dig till oss så ser vi till att tillsammans hitta något som passar dig. 

3. SÖNDAGAR

 Gudstjänsten på söndagar är det bästa sättet att lära känna nya människor och bli del av gemenskap. Direkt efter gudstjänsten har vi Just Coffée där vi hänger uppe på läktaren och fikar tillsammans, eller så har vi det som kallas ”Efter-ett”. Där går vi ut och köper mat och möts i gamla Citykonditoriet på plan 3 för att äta tillsammans.

 

 

 

VILL DU TA KONTAKT MED OSS?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan. 

Godkännande

14 + 1 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X