Vad är Alpha?

Alpha är en serie interaktiva möten där vi i en informell, rolig och avslappnad miljö samtalar om den kristna tron. Under några tisdagskvällar kommer vi att vidröra frågor som: “Vem är Jesus?” “Finns det en mening med livet?” och “Hur ber man?”.

Under en Alpha-kväll fikar vi tillsammans, lyssnar på en introduktion till kvällens tema som sedan följs upp av gruppdiskussion där du får chansen att ställa frågor och ta del av andras input.

Du behöver inte följa med på alla kvällar om du inte vill, häng med på en kväll och se vad du tycker! Hela Alphakursen är gratis! 

Vem är Alpha för?

Alpha är för alla och alla frågor är välkomna!
Ingen fråga är för konstig för att platsa på Alpha och du är fri att fråga hur mycket eller hur lite du vill. Vi utgår inte från att man behöver någon förkunskap om kristen tro för att vara med, alla är välkomna! Är du intresserad? Varför inte skicka in en intresseanmälan här till höger, den är inte bindande.

Nästa Alpha-kurs startar den 3 mars i Citykyrkans lokaler. Välkommen! 

Intresseanmälan

Startar

Våren 2021 

}

Tid

19.30-21.00

Plats

Wallingatan 3A/3B, Citykyrkan Stockholm, Playset vån 1.

Pris

Kursen är gratis!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X