Äldre händelser

 

 

 

 

SEMINARIUM OM NYANDLIGHET

SEMINARIUM OM NYANDLIGHET

Från Chi, Ki, Energier i Kosmos till Guds kraft. Den 1 april kl. 10-16 i Mahognysalen plan 2 håller Gertrud Storsjö i seminarium kring nyandlighet.

läs mer
21 dagars bön och fasta

21 dagars bön och fasta

Den 9-29 januari går vi in i vår bön och faste-period. Vi tar tid för att söka Gud och hans närvaro tillsammans. Vi uppmanar dig att delta på det sättet du känner dig manad till och kan utifrån hälsa.

läs mer
Gather 15 December

Gather 15 December

Den 15 december samlas vi för julens GATHER, en samling för dig som är Ung-Vuxen med fokus på gemenskap. Varmt välkommen!

läs mer
LP Debora grupp

LP Debora grupp

I Januari nästa år kommer vi att starta upp en ny Deboragrupp. Kursen består av 10 träffar med olika teman som är jag-stärkande. Att sätta gränser, civilkurage och att bli medveten om sitt eget värde är en del av innehållet i dessa kvällar.

läs mer
Julgåva 2022

Julgåva 2022

Varje år samlar vi in en julgåva som går till våra olika missionsarbeten. I år kommer vi att samla in en julgåva till arbetet i SOHA och Pakistan. Du kan få vara med och ge andra människor en bättre och hoppfullare juletid genom din gåva.

läs mer
ICCC konferens

ICCC konferens

Den 10-13 november har ICCC konferens med tema ”The power of crossing over – Aligning with God’s purposes”. Denna gång är konferensen i Citykyrkan.

läs mer

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X