Äldre händelser

 

 

 

 

SEMINARIUM OM NYANDLIGHET

SEMINARIUM OM NYANDLIGHET

Från Chi, Ki, Energier i Kosmos till Guds kraft. Den 1 april kl. 10-16 i Mahognysalen plan 2 håller Gertrud Storsjö i seminarium kring nyandlighet.

läs mer
Gather 15 December

Gather 15 December

Den 15 december samlas vi för julens GATHER, en samling för dig som är Ung-Vuxen med fokus på gemenskap. Varmt välkommen!

läs mer
LP Debora grupp

LP Debora grupp

I Januari nästa år kommer vi att starta upp en ny Deboragrupp. Kursen består av 10 träffar med olika teman som är jag-stärkande. Att sätta gränser, civilkurage och att bli medveten om sitt eget värde är en del av innehållet i dessa kvällar.

läs mer
Julgåva 2022

Julgåva 2022

Varje år samlar vi in en julgåva som går till våra olika missionsarbeten. I år kommer vi att samla in en julgåva till arbetet i SOHA och Pakistan. Du kan få vara med och ge andra människor en bättre och hoppfullare juletid genom din gåva.

läs mer
ICCC konferens

ICCC konferens

Den 10-13 november har ICCC konferens med tema ”The power of crossing over – Aligning with God’s purposes”. Denna gång är konferensen i Citykyrkan.

läs mer

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X