Äldre händelser

 

 

Gather 17 november

Gather 17 november

Den 17 november samlas vi för höstens GATHER, en samling för dig som är Ung-Vuxen med fokus på gemenskap. Varmt välkommen 18.30 på plan 2.

läs mer
ICCC konferens

ICCC konferens

Den 10-13 november har ICCC konferens med tema ”The power of crossing over – Aligning with God’s purposes”. Denna gång är konferensen i Citykyrkan.

läs mer
INTRO

INTRO

Vi i Citykyrkan vill vara en församling för alla. Därför ser vi till att ha en introduktion för dig som är intresserad eller vill bli medlem i församlingen minst två gånger per termin så kallat INTRO.

läs mer
Kvällsbibelskola

Kvällsbibelskola

Under 10 kvällar får du möjligheten att fördjupa dig i Guds ord. En kurs för dig som vill fördjupa dig i kunskapen om vem Jesus Kristus är, det Han gjort på korset samt det Han har för var och en av oss.

läs mer
Alpha

Alpha

Alpha är en serie interaktiva möten där vi i en informell, rolig och avslappnad miljö samtalar om den kristna tron. Vi kommer mötas några tisdagskvällar och samtala om olika frågor.

läs mer

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X