LP DEBORA GRUPPER

Året 2014 startades ett projektarbete i LP som fick namnet Debora. Syftet var att lyfta arbetet med kvinnor och sätta fokus på behoven. Det pågick i två år och är sedan dess en naturlig del av LPs ordinarie arbete.

På flera platser i landet har man Deboragrupper som träffas en kväll/eftermiddag i veckan eller varannan vecka. Samlingarna kan se olika ut på olika platser med det som är samstämmigt är samtal om ämnen som berör och att man fikar tillsammans.

I Januari nästa år kommer vi att starta upp en ny Deboragrupp. Kursen består av 10 träffar med olika teman som är jag-stärkande och bygger upp varje persons självkänsla. Att sätta gränser, civilkurage och att bli medveten om sitt eget värde är en del av innehållet i dessa kvällar. Däremellan fikar vi och samtalar om livets både härliga men också utmanande delar.

Startdatum: 17/1-22
Tid: 16.30-17.45
Lokal: IBIOS plan 2, Citykyrkan Stockholm

Skicka din intresseanmälan här

4 + 4 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X