ICCC konferens

 

Den 10-13 november har ICCC konferens med tema ”The power of crossing over – Aligning with God’s purposes”. ICCC är ett nätverk för företagare som längtar efter att sprida Guds rike i och genom sitt arbete. Denna gång är konferensen i Citykyrkan, vilket också innebär att du som är medlem eller aktiv i Citykyrkan har möjlighet att gå på konferensen till ett rabatterat pris. Du får hela konferensen för 1000 kr istället för 2500 kr som är originalpriset. 

ICCC har även beslutat att sponsra de första 100 personerna som anmäler sig som är under 35 år. Går du på lördagen kostar det endast 250kr.

Är du intresserad maila oss här nedan så får du en promotion-kod som du kan använda för att anmäla dig till konferensen (anmälan till konferensen sker här. Där kan du även lyssna på inbjudan av Paul Orlenius och J. Gunnar Olsson grundaren för ICCC).

 

14 + 13 =

Inbjudan av J. Gunnar Olsson, grundare för ICCC

Det är min glädje och förmån att få skicka min personliga inbjudan till er till denna viktiga ICCC internationella konferens. Vi har inte bara väntat länge på att träffas fysiskt igen. Men denna konferens är av yttersta vikt eftersom vi har gått in i en tid som representerar en vändpunkt i människans historia, och det är verkligen dags att gå över! Ja, vi befinner oss verkligen i säsonger av förändring. Och det kommer att krävas ett välinformerat, världsvis, globalt sinnat, andligt känsligt, välutbildat och målstyrt Guds folk för att vara effektiva instrument för Guds syften i vår tid. Världen står inför pest, krig, flyktingkriser och kraftiga prisökningar på gas, olja, elektricitet och mat, såväl som störande klimatförändringar och ekonomisk osäkerhet som orsakar lidande i flera delar av världen. D Men det här är vår tid! Det var för den här gången vi kallades. Därför vill jag höja våra förväntningar på ett riktigt andligt genombrott, där Guds härlighet manifesteras som aldrig förr. profeten Habakkuk är beskrev denna genombrottspunkt genom att säga: “Innan honom gick pest och feber följde vid hans fötter”: Med andra ord man skulle kunna säga uppenbarar sig Herrens härlighet mitt i kaoset. Eftersom jag har genomlidit en period av svåra prövningar, som har resulterat i ett visst fysiskt handikapp och ökad svaghet när det gäller min hälsa, har detta ibland fått mig att tänka att jag kanske inte skulle kunna delta personligen. Men inte desto mindre har jag de största förväntningarna på Herren inför den kommande konferensen. Jag vill inte missa det! Det ska du inte heller! Låt oss göra vårt yttersta för att komma till Stockholm. 

J. Gunnar Olson

MER INFORMATION

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X