TISDAGSBÖN

Vi träffas för tisdagsbön varje tisdag i kyrkan! Nu kan vi äntligen träffas i kyrkan för att be och tillbe tillsammans. Vi tror på att samlas tillsammans för att be och tillbe vår kungars kung. Matteusevangeliet 18:20 säger “Ty där två eller tre är samlade i mitt namn, där är jag mitt ibland dem.” Men vi tror också att bönen kan få vara en tillflyktsplats för dig i din vardag, en tid där vi får betjäna varandra ut i vårt vardagsliv. Vi möts varje tisdag

DAG: TISDAG

TID: 18.00

PLATS: Adolf Fredriks kyrkogata 10

 

 

 

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X