Café Liv, LP–CITY & DeboraGRUPP

 

 

 

 

CAFÉ LIV

Café Liv är en del av Citykyrkans sociala arbete. Alla människor förtjänar att mötas med värme och respekt oavsett vilken riktning livet har tagit. Varje onsdag kl 19.00 öppnar vi upp för Stockholms hemlösa att komma till Citykonditoriet för att få ta del av mat och trevlig gemenskap. Jesus står i centrum när vi delar vittnesbörd, berättar om Guds kärlek och samtalar med gästerna.

För mer info eller förfrågningar, klicka här för att skicka ett mail till Café Liv.

LP-CITY

LP-City riktar sig mot personer med missbruksproblematik. Vi ses på torsdagar och fredagar klockan 16.00 på plan 3, för samtal och undervisning.

DEBORA

2014 startades ett projektarbete i LP som fick namnet Debora. Syftet var att lyfta arbetet med kvinnor och sätta fokus på behoven som för många kvinnor kan se olika ut. Livet kan drabba oss på olika sätt och Debora ska fungera som en plats där man kan känna sig trygg och dela livet med andra.

På flera platser i landet har man Deboragrupper som träffas en kväll/eftermiddag i veckan eller varannan vecka. Samlingarna kan se olika ut på olika platser med det som är samstämmigt är samtal om ämnen som berör på djupet och att man umgås och även fikar tillsammans.

Nu kommer vi att starta en Deboragrupp i Citykyrkan Stockholm.

Om du är intresserad eller känner någon som skulle vilja vara med så maila in intresse till info@cks.se så återkopplar vi till dig om tid och plats.

Rosa Moreno

Rosa Moreno

Ansvarig för Citykyrkans Deboragrupp

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X