NYCKLAR TILL FRIHET

TRÄNINGSDAG

INSTÄLLT! NYCKLAR TILL FRIHET

Vi behöver ställa in träningsdagen i Citykyrkan för materialet som nu översatts till svenska som ”Nycklar till frihet”. 

Materialet är till för att du tillsammans med Gud och hans ord ska få möjligheten att göra en resa ut i frihet. Materialet utformades i ett hem för unga tjejer som kämpar med bland annat psykisk ohälsa, dålig självbild och självskadebeteende. Boken är en samling av de principerna för frihet, helhet och val som ledde till skillnad för tjejerna i hemmet, nu tillgängligt för varje person som vill leva i frihet och vara kvar i den friheten; oavsett om du är ung, gammal, man, kvinna, ny eller etablerad i tron. Längtan för materialet är att se hur fler människor kan navigera i sina liv utifrån en plats av frihet, helhet och förståelse och använda de bibliska verktygen av förvandling som Gud har gjort tillgängliga för oss.  

Materialet kan göras som individ men är främst utformat för att göras i grupp där man samlas för att dela, stötta och be tillsammans. Denna träningsdag riktar sig främst till dig som längtar efter att få starta en sådan grupp och lära dig mer om hur vi tillsammans med Gud kan hjälpa människor att leva ännu mer i frihet.

NÄR?

INSTÄLLT! 

VAR?

Citykyrkan Stockholm

v

VID FRÅGOR

Kontakta oss på info@cks.se

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X