Julgåva 2022 

Varje år samlar vi in en julgåva som går till våra olika missionsarbeten. I år kommer vi att samla in en julgåva till arbetet i SOHA och Pakistan. Du kan få vara med och ge andra människor en bättre och hoppfullare juletid genom din gåva.

Det här kan du vara med och ge  till…

SOHA

Likt förra året planerar SOHA att i jul hålla en julmarknad för barnen. De kommer samla ihop kläder, skor och andra saker som barnen behöver. De får komma till julmarknaden, testa olika saker och välja vad de vill ta med sig hem. Förutom detta vill SOHA även kunna ge barnen varsitt matpaket.  Längtan och drömmen är att alla barn ska få uppleva julshopping och få mat denna julen!  När du är med och ger denna jul så bidrar du till att dessa barn får en ljusare och hoppfullare jul. 

PAKISTAN

I Pakistan längtar Astma och hennes team efter att få hjälpa föräldralösa, änkor, äldre och familjer som just nu möter hög risk för fattigdom denna juletid. När du är med och ger bidrar du till att flera utsatta kan få tillräckligt med resurser för att må bra och få uppleva glädje denna jul.

Såhär kan du vara med och ge…

Bankgiro

5151-8991

Märk betalningen med “JULGÅVA”

Swish

123-4572707

Märk betalningen med “JULGÅVA”

Tack för din gåva! Den gör skillnad!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X