Medlemsskap i Citykyrkan

Vad roligt att du funderar på att bli medlem i vår församling. Vi i Citykyrkan vill vara en församling för alla. Därför ser vi till att ha en introduktion för dig som är intresserad eller vill bli medlem i församlingen minst två gånger per termin så kallat INTRO. Här nedan kan du se när nästa träff är och även hur ett INTRO-möte går till. Hoppas att du ska trivas i Citykyrkan!

NÄSTA INTRO TRÄFF – PÅ GRUND AV COVID 19 AVVAKTAR VI MED DESSA TRÄFFAR

-

}

-

-

hur det går till

Just nu så avvaktar vi med intro-träffar på grund av covid-19. Vill du ändå bli en del av församlingen och är intresserad av medlemsskap kan du maila oss via ”Kontakt” här ovan. 

1.DELTA PÅ INTRO

INTRO är ett tillfälle för alla som är intresserade av medlemskap i Citykyrkan Stockholm, både för dig som är ny och kanske deltagit på gudstjänster under en tid.

Där ges mer information om Citykyrkans troslära, värderingar och verksamheter (som du även kan läsa om här på hemsidan).

Det blir tillfälle att ställa frågor och att samtala enskilt med en församlingsledare som går igenom ett samtalsunderlag med dig, för att lära känna dig bättre och för att du kan lära känna församlingen bättre.

Om man önskar ansöka om medlemskap redan under INTRO tillfället finns blanketter att fylla i för det.

2. FYLL I BLANKETT FÖR MEDLEMSANSÖKAN

Om du redan under INTRO vill ansöka om medlemskap, så fyller du i en blankett för det och lämnar in.

Din medlemsansökan kommer att behandlas av medlems ansvarig och församlingsledning. 

Om du inte kan delta på en INTRO samling men ändå vill bli medlem, kan du samtala med någon av pastorerna eller församlingsledarna.  

3. VÄLKOMNANDE 

Efter att du har fått ditt beslut och blivit intagen som medlem så vill vi välkomna dig under en söndags gudstjänst då vi presenterar alla nya medlemmar, så församlingen får ett namn och ett ansikte på dig som ny medlem.

Vi önskar att du ska känna dig delaktig i gemenskap, verksamheter och erbjuda dig att vara med i en mindre grupp för gemenskap, bön och bibelläsning (Citygrupp).

Har du fler frågor kring detta så hör gärna av dig under kontakt!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X