21 dagars bön och fasta

Den 9-29 januari går vi in i vår bön och faste-period. Vi tar tid för att söka Gud och hans närvaro tillsammans. Vi uppmanar dig att delta på det sättet du känner dig manad till och kan utifrån hälsa.

Bön och fasta handlar om att göra aktiva handlingar och val som skapar utrymme för oss att möta Jesus. Vi minskar bruset, sänker tempot, avsätter tid och avstår det som är viktigt för oss för att närma oss Honom som är viktigast. Vissa gör det genom att ta bort eller ändra sina matvanor. Andra gör det genom att ta mer tid för bön och bibelläsning. Vi byter gamla vanor mot vanor som drar oss närmre Gud. Vilka vanor behöver du ta till dig under dessa 3 veckor?

Varmt välkommen att göra denna resa tillsammans med oss! Mer information hittar du här nedan. 

NÄR DU KAN VAra MED OCH BE

8.00

Bibelläsning och bön

Varje mån-fre morgon läser vi ett kapitel tillsammans i bibeln och sedan ber vi för dagen via Instagram.

18.00

Bön i kyrkan

Varje tisdag och torsdag kväll kl. 18.00 är ni välkomna att be tillsammans med oss i kyrksalen. 

Såhär kan du va med

Vi vill gärna stå tillsammans i den här bön och faste-perioden och stötta och uppmuntra varandra. Du är varmt välkommen att delta i våra olika bönetillfällen. Storheten i att göra det tillsammans är just att du aldrig är ensam i din resa. Det finns hundratals andra, både i CKS, CCI och i Uganda Kampala (CCK) som gör samma sak.

Utöver dessa samlingar vill vi uppmana dig att samlas tillsammans med vänner, Citygrupp, familjen eller det team du tjänar med i kyrkan för att be för det som ligger närmast hjärtat.

FÖR FAMILJER

Vi som församling vill under dessa tre veckor av bön och fasta erbjuda ett exempel på hur man kan hålla andakt som familj. Vi har tagit fram ett material för varje vecka som du kan använda dig av. Vi kommer på söndagen gå igenom samma tema och tror att detta kan få bli något fint att som familj och den större kyrkofamiljen få göra dessa andakter tillsammans. Skulle du vilja ta del av materialet? Det kommer finnas tillgängligt på söndagarna, eller så kan du skicka ett mail här nedan så skickar vi över det till dig. Gud välsigne dig!

HAR DU EN FRÅGA?

3 + 1 =

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X