JULEN I BARNKYRKAN

Hej!

Nu närmar vi oss julen och redan nu på söndag firar vi första advent tillsammans.

Jag har köpt in adventskalendrar som barnen kommer få på söndag som en liten gåva. Denna adventskalender har lite roliga uppdrag varje dag som man kan göra som ibland handlar om att be, ibland handlar om att göra en god gärning m.m. Om ni inte kan komma på söndag finns det chans att få den de kommande söndagarna också.

Den andra advent (4 december) samlar vi som församling in en julgåva. Vi ger också möjligheten till barnen att samla in en extra julgåva till våra fadderbarn. Som det ser ut nu har vi ett fadderbarn, Judith, då Esther nu är självförsörjande och inte längre behöver hjälp från SOHA vilket såklart är helt fantastiskt! Och det är tack vare barnens gåvor. Antingen kan ni swisha på plats och vi ger barnen en låtsaspeng att ge i kollekten eller så tar ni med kontanter. Vi kommer uppmuntra barnen nu på söndag att ge och ge dem ett kuvert att samla in pengar i om dem vill.

Den sista söndagen tillsammans är 18 december. Då har vi avslutning i Barnkyrkan och det kommer bjudas på lite överraskningar.

Till sist startar vi igen den 15 januari för vårterminen. Då startar även Grow igen.

Fortsätt gärna uppmuntra era barn att komma fram till oss i början på gudstjänsten och lovsjunga tillsammans. Det är fantastiskt att få se barnen bli bekväma i stora gudstjänstrummet och också väldigt fint att se församlingens uppslutning kring barnen. Tillsammans är vi med och skapar kultur.

Vi önskar er en god juletid och är tacksamma att få göra detta tillsammans.

All Guds välsignelse, Judit och Barnledarteamet

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X