Är du den vi söker?

Vill du bidra till att skapa glädje i en verksamhet som gör skillnad? Är du en duktig koordinator som arbetar vant i digitala kanaler och som trivs i en varierande roll? Då kan detta vara något för dig!

Citykyrkan Stockholm är en växande församling mitt i Stockholm med en längtan att ge hopp och liv till staden och människorna som bor i den. 

 

Din uppgift

Som  koordinator får du möjlighet att vara med och jobba mitt i församlingens omväxlande verksamhet. Du finns med i och administrerar bibelskolan och får möjligheten att följa unga människor på deras resa under ett år. Du får finnas med som en central punkt i arbetet med att planera verksamhet, undervisning och olika projekt och events tillsammans med församlingens pastorer och annan personal.

Här får du ett roligt och omväxlande jobb där dina arbetsdagar kommer innehålla blandning av administration och kreativa processer. Dina främsta arbetsuppgifter kretsar kring Bibelskolan IBIOS, kommunikation i församlingens olika kanaler som hemsida, sociala medier och nyhetsbrev och administration av medlemsomsorgen. Du finns också med i koordineringen av volontärer, hjälper nya att hitta in i team och Citygrupper och finns med kring särskilda händelser och event. Du stöttar verksamheter genom att koordinera inköp av material, mat osv. 

 

Vi söker dig som kan

  • Administrera och uppdatera hemsida och Nyhetsbrev
  • Administrera medlemsregister.
  • Publicera material i samtliga digitala kanaler
  • Koordinering och stöttning i olika events och projekt
  • Fungera som kontakt mellan elever och skola och mellan skola och huvudman.
  • Stötta teamet i det dagliga arbetet, inklusive administrativt arbete.
  • Ta fram digitalt material och innehåll i form av text och bild för samtliga digitala kanaler
  • Bidra med ordning och struktur. Se till att deadlines hålls och att allt rullar smidigt.

Profil

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom administration, projektledning eller motsvarande och har några års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i en liknande organisation och är bra på att nätverka och bygga relationer.

Du känner dig trygg i att arbeta operativt med digitala kanaler såsom nyhetsbrev, sociala medier och webb och behärskar system för att jobba med marknadsföring digitalt. Du behärskar program såsom Indesign, Photoshop och Illustrator. Du har arbetat i WordPress och är bekväm i Excel. Du har erfarenhet av att arbeta i CRM system så som MailChimp och PCO

Du har känsla för färg och form samt har lätt för att uttrycka dig i text. Vi ser det som nödvändigt att du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du har en blick för organisation och en glädje i att effektivisera. Du är bekväm och effektiv i att utföra administrativa uppgifter. Du har erfarenhet av att leda volontära team. 

Som person är social, positiv och kreativ. Du är lyhörd och socialt kompetent. Du har förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar att ingå i ett team av kollegor och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du arbetar strukturerat, är noggrann och ser leverans som en självklarhet. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna.

Du är nyfiken och ser hellre möjligheter än problem och har ett prestigelöst förhållningssätt som gör att du kan arbeta “högt och lågt”. Du gillar att hugga i och att hjälpa till där det behövs. Du trivs med många kontaktytor och du får energi av att ha flera olika projekt igång samtidigt. Du ser det som en självklarhet att vara en del av församlingens liv och verksamhet.

 

Om Citykyrkan

Citykyrkan är en växande församling mitt i centrala Stockholm med en bit över 700 medlemmar. Vi har i nuläget två Gudstjänster varje söndag, en bibelskola och ett stort utbud av verksamheter och kurser. Vi har ett omfattande missionsarbete inte minst i Uganda där vi också har två dotter församlingar.  Församlingen har ca 15 anställda som tillsammans med volontärer och ledare jobbar för att nå Stockholm med hoppet Jesus ger. 

 

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat  med tillträde i mitten av november. Tjänsten är på 80-100% och är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.  Du är placerad i Citykyrkans lokaler i Stockholm. Arbetsveckan är Söndag – Torsdag med lediga dagar Fredag och Lördag. Anställningsformen är förtroendetid och du förväntas ta ansvar för din egen planering och genomförande.

 

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din CV. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Alfred Nygren, Alfred.nygren@cks.se Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. 

 

Så ansöker du

Du ansöker genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till alfred.nygren@cks.se

 

Omfattning

Detta är en tjänst på 80-100% .

 

Arbetsgivare

Citykyrkan Stockholm

 

Kontakt

Alfred Nygren

Alfred.nygren@cks.sePrenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X