NEW WINE SOMMARKONFERENS

 Varje år åker vi som kyrka till New Wines sommarkonferens. I år är konferensen den 26-30 juni. 

New Wine sommarkonferens är för hela familjen! Samtidigt som den stora konferensen pågår inne i arenan har vi även en barnkonferens och en ungdomskonferens parallellt. Så ta med dig hela familjen!

Temat för årets konferens är: Församlingen – världens ljus! Såhär skriver New Wine om årets konferens:

Ljuset uppenbarar och hjälper oss att se. Se världen som den är. Se oss själva men framför allt se vem Jesus är och vad han har gjort för oss. Församlingens uppdrag är att vara det ljuset och är utsänd för att vittna om Jesus med ord och handlingar. Kring det uppdraget vill vi samlas till sommarkonferens. Med en förhoppning att Gud skall ge oss större urskiljning, mer frimodighet och inspiration till kreativitet i liv, tjänst och tillbedjan.

Vi är övertygade om att årets konferens kommer att få utrusta och uppmuntra dig.

LÄS MER

Om konferensen här

ANMÄL DIG

Anmäl dig till konferensen här

BOENDE 

Eftersom vi vill göra den här konferensen tillsammans som församling och göra det så enkelt som möjligt för dig har vi hyrt Karlsrogården utanför Vänersborg. På gården finns ca 50 platser som vi fyllde förra året. Eftersom platserna är begränsade så är det först till kvarn som gäller.  Rummen är enkla men trevliga. På gården finns det möjlighet till självhushåll.

NU ÄR KARLSROGÅRDEN FULL! Husvagns/husbilsplats finns kvar. Det kan hända att någon avbokar så om du vill ställa dig i kö skicka ett mail till: gabriel.lantz(at)cks.se.

Kostnaden är 450 kr för vuxen och 350 för barn.
För den pengen får du sängplats. Medtag egna sängkläder.
Husvagnsplats kostar 150 kr natten med el (3 st platser finns).

Anmälan är inte komplett förrän inbetalning skett till Citykyrkan:
Bankgiro: 5151-8991
Swish: 1234572707
Märk med ”Boende NW”

På Karlsrogårdens områden finns gott om sociala ytor, fotbollsplan, volleyboll, utomhusschack, lekplats med mera. Det finns också en badplats i närheten. Det tar 13 minuter med bil att förflytta sig från Karlsro till Arenan i Vänersborg. Tar man bussen så tar det ca 25 minuter med promenad.

Boka boendet här, eller på knappen bredvid.

BOKA

Boka boende här

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X