NEW WINE SOMMARKONFERENS

 Varje år åker vi som kyrka till New Wines sommarkonferens. I år är den den 27 juni till 1 juli och temat är ”mod”. Såhär skriver Hans Wolfbrandt, nationell ledare för New Wine Sverige:

”Jag tror vi lever i en tid där Gud genom sin Ande förlöser mod. Nästa generations kristna är en generation av hjältar. I historien när ny mark har erövrats eller då fienden har angripit i full styrka så har Gud kallat fram män och kvinnor som gör skillnad. Ledare som är hängivna, uthålliga och trogna Herren.

Gudsmän och kvinnor som inte kompromissar med avgudarna eller låter sig kuvas av makten eller den samtida kulturen. Människor med profetisk skärpa och integritet som brinner som facklor i mörkret och ger hopp och visar på Gud.  I varje tid och för varje uppdrag ger Gud också kraft. Det är inte bara enskilda människor utan framförallt församlingen som Gud kallar fram idag, att gå dit han sänder och att vara väl förankrad i honom, väl rustade.

Vi lever i en spännande tid med stora utmaningar. Guds rike breder ut sig och nationer och folkslag berörs av den missionsvåg vi ser över världen också i Europa och Sverige går nu Guds rike fram. Samtidigt kan vi konstatera att den andliga kampen hårdnar. I dag krävs det mod att följa Jesus och att stå fast i Guds ord. Vi behöver träna och förbereda oss och årets sommarkonferens tror vi skall vara en del i att förbereda Guds folk för en tid som denna.”

Vi är övertygade om att årets konferens kommer att få utrusta och uppmuntra dig. Här bredvid kan hittar du länken för att läsa mer om konferensen och anmälan.

=

LÄS MER

Om konferensen här
l

ANMÄL DIG

Anmäl dig till konferensen här

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.