RENOVATION

FÖRVALTA OCH FÖRBERED FÖR FRAMTIDEN
PUSH TO READ IN ENGLISH

NU ÄR DET DAGS FÖR RENOVATION!

Nu är det dags för renovering och upprustning av vår kyrksal för det Gud gör och kommer att göra ibland oss. Vi tror att Gud ger oss en möjlighet i samband med vår kyrksalsRenovationatt att stiga upp till en ny nivå av generositet och överflöd. Tänk om denna tid av insamling gjorde något med oss som folk, och gav oss inte bara en vackrare kyrksal, men överflödande hjärtan. Var gärna med på denna resa – små som stora gåvor gör skillnad när vi står tillsammans.

GE DIN GÅVA

ENGÅNGSGÅVA

Du kan vara med och ge din engångsgåva via… 

BANKGIRO

5151-8991

Märk betalningen med “RENOVATION”

SWISH

123-4572707

Märk betalningen med “RENOVATION”

MÅNADSGIVANDE

 

Du kan även vara med som månadsgivare. Vi uppmuntrar dig att stå med genom att ge ett belopp i månaden under en tidsperiod av 2,5 år. Om vi är 700 personer som ger 500 kr/mån i 2,5 år samlar vi ihop cirka 10 miljoner kronor. Alla har inte den möjligheten, några kan ge mindre och andra kan ge mer. Man kan naturligtvis överlåta sig på en kortare tidsperiod.  

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret för att bli månadsgivare.

FÖRETAG

Vill du bidra till renoveringen genom ditt företag? Då kan du sponsra med ditt företag! Vill du veta mer? Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

 

10 + 6 =

VARFÖR RENOVATION?

Kära församling och alla vänner i vår gemenskap, församlingsledning och styrelse kommer här med ett gemensamt förslag till uppdatering av vår fantastiska kyrksal.

Vision och varför – förvaltande av nuet och förberedelse för framtiden.

Visionen vi bär är att som församling få vara med i en Guds rörelse som förvandlar staden, landet och världen. En rörelse som handlar om människor, som inbjuder alla och utbreder Guds Rike på jorden.

Citykyrkan har sen vi köpte Fenixpalatset 1940 fått vara hus för väckelse
och andliga skeenden för vår stad och vårt land. Varje skeende har föregåtts
av pionjärer som har arbetat, bett och gett. Man har förberett huset till ”ett bönens hus för alla folk”. Igen står vi inför ett andligt skeende och vi som just nu bär detta hus tillsammans, har möjlighet att både ta hand om det Gud redan gett oss, och göra rum för ”den kommande härligheten”.

Därför är det tid att bygga på Herrens hus.

Behovet – Vi kan nog alla konstatera att vår kyrksal behöver en rejäl uppdatering.
• Slitna och utgångna ytskikt, senast uppdaterad i slutet av 80-talet (Skall bekräftas): Mattans skick är under all kritik. Bänkarna är delvis mycket slitna. Parkettgolvet kan inte slipas en gång till. De gröna och rosa färgerna är inte tidsenliga.
• Undermålig värme och ventilation, senast uppdatera 70-talet. Vi har inte möjlighet att reglera värmen på sommaren och kylan på vintern. Komforten är med andra ord minst sagt besvärande, och helt beroende av årstid. Aggregaten är gamla och uppvärmning otillräcklig.
• El och teknik: Elen bedöms vara från 50/60-talet och sedan påbyggd lager
på lager. Allt detta behöver rivas ut och göras om från grunden för att hålla för kvalitet och säkerhet. Ljud- och ljusteknik har inte uppdaterats sedan 90-talet, varken ljud, ljus eller bildvisning är anpassad efter dagens behov.

Processen – minst två år av samtal och dialog.
Vi har nu tillsammans vänt och vridit på frågan om hur vi bäst uppdaterar vår guldkantade kyrksal. Vi har lyft det i ett antal församlingsmöten (senast 28 april) under de senaste två åren. Vi har presenterat både arkitektens förslag och åtgärder för elen, ventilationen samt ljud och ljus. Innan sommaren hade vi ett församlingsforum (4 juni) för alla som var intresserade att komma med sina frågor och inlägg. Återkopplingen från församlingen har varit mycket positiv i sin helhet.

Nedan kan du läsa mer och även se bilder kring kyrksalsprojektet.

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X