WESTMINSTER THEOLOGICAL CENTRE 

 

WTC är en möjlighet för dig som vill förankra din tro i Guds ord genom teologisk reflektion i en andefylld miljö! Vår WTC-hub är ett lokalt samarbete mellan Folkungakyrkan, Stockholm Vineyard, Citykyrkan, NewWine i Stockholm och Westminster Theological Centre i England som föddes utifrån en gemensam längtan att erbjuda en ackrediterad teologisk Guds rikes-utbildning (CSN-berättigad för EU-medborgare) som är tillgänglig för både församlingsledare och kristna som vill bli tränade på en akademisk nivå. Utbildningen läses på deltid, vilket gör det möjligt att kombinera studier med arbete.

 


Studenterna möts i England några dagar i början på varje termin för intensiva dagar av studier med lärare från Westminster Theological Centre och ses sedan på tisdagkvällar i Citykyrkan. WTC-Stockholm erbjuder följande kurser (Alla studier är på engelska):

 

  • Certificate in Kingdom Theology
  • Graduate Diploma in Kingdom Theology
  • MA in Kingdom Theology

 

Samarbetet med WTC i England är en central del i en strategi att utrusta människor att leva ut Guds ord på alla områden i livet, tjäna Gud genom att gå till de förlorade och visa att Guds rike är goda nyheter för alla.
Du kan läsa mer om WTC-Stockholm på WTC’s hemsida eller på vår Facebook-sida
.

 

Theresia Olsson Neve är Hub Director för WTC-Stockholm. Du kan kontakta henne via formuläret nedan om du vill veta mer!

 

WTC Kontaktformulär

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X