IBIOS BIBELSKOLA

IBIOS är en bibelskola för dig som längtar efter ett passionerat liv fullt ut med Gud! Vår betoning ligger på Guds rike och det andefyllda livet med Jesus, förenat med en djup teologisk förankring i en tränande miljö. Så om du känner dig kallad, vill bli tränad och sänd så är detta platsen för dig.

 

PROFILER

[ Lovsång ]

IBIOS-Lovsång är platsen för dig som älskar att leda människor i lovsång vare sig du är sångare eller musiker. Här vill vi hjälpa dig att växa i ditt ledarskap genom att fördjupa din förståelse av vad lovsång är, ge dig praktiska verktyg för hur du leder ännu bättre och tillfälle att omsätta kunskap i handling genom att bli en del av vårt lovsångsarbete. Vi vill hjälpa dig att utveckla din gåva, ta nya steg i ditt ledarskap och ge dig redskap för fortsatt liv och tjänst.

[ Förberedelse för tjänst ]

Vi på IBIOS brinner för att resa upp ledare och lärjungar med passion för Guds rike och vi tror att den bästa möjligheten att utvecklas i sina gåvor är när vi går från att höra till att göra. Här får du möjlighet att växa i ledarskap, upptäcka dina gåvor och vad Gud kallar dig till! Denna inriktning innefattar även praktik och handledning inom något av följande områden: evangelisation, barn & ungdom eller socialt arbete.

 

För mer info och anmälan kolla in ibios.se

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X