CITYKONDITORIET

Citykonditoriet ligger i en av Stockholms vackraste lokaler! Här bakar vi alla bakverk och allt bröd med en genuin känsla och hög kvalitet i främsta rummet.
Det spelas ingen hög musik som stör utan du välkomnas att äta gott, prata och umgås. Utbudet får dig att tänka på den gamla sortens konditori och det goda bryggkaffet serveras i kopp med fat. Citykonditoriet är även ett populärt ställe att äta lunch på och vår storfavorit är klassikern laxpudding med skirat smör. Konditoriet erbjuder ett varierande utbud av lunchrätter vid sidan av en uppskattad konditoriservering. Citykonditoriet har allt sedan det öppnats blivit en plats dit många människor kommer åter. Både äldre och yngre personer söker sig dit på grund av den sobra miljön och den finstämda atmosfär som råder.

För mer info eller förfrågningar om dagens lunch, konferens bokningar eller våra bakverk, skicka gärna ett mail till Citykonditoriet.

 

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X