”BÖN SOM FÖRÄNDRAR NATIONER” med John Mulinde

Vi vill hälsa dig som har en ledarroll inom kyrklig eller annan kristen verksamhet i Sverige varmt välkommen till ett ledarseminarium med John Mulinde från Uganda.

John är ledare för World Trumpet Mission, en internationell allkristen organisation med bas i Uganda som verkar för nationell väckelse och samhällsreformation genom bön och förbön.

Under 1980- och 90-talet stod John i ledningen för en böneväckelse i Uganda, som var ett helt nedbrutet land efter Idi Amin. 20 år senare hade landet upprättats på en rad områden, kriminalitet och korruption minskat kraftigt, den ekonomiska tillväxten tagit fart, en hotande AIDS-epidemi avvärjts med många helandeunder och hundratusentals människor kommit till tro. År 2000 samlade den sittande presidenten hela sin regering på en stor arena i huvudstaden där man bad om förlåtelse för avguderi och häxkraft och offentligt lämnade över nationen till Jesus Kristus. Idag räknar man med att en femtedel av landets befolkning är personligt kristna.

Baserat på dessa erfarenheter beskriver John i sin bok ”Prayer Altars – a strategy that is changing nations” strategin för att resa upp ett bönealtare till räddning för landet, på samma sätt som skedde i 1 Krön. 21, då Israel befann sig i en nationell kris och David tog initiativet till att resa upp ett altare för att vända om och offra till Herren. Altaret behöver resas upp både i hemmet, församlingen, på arbetsplatsen och tillsammans med andra troende i varje stad för att Guds rike ska upprättas i landet.

Då Sverige är ett land som på många sätt också befinner sig en andlig, moralisk och ledarskapskris så är vi tacksamma för att nu få en möjlighet att lyssna till John Mulindes undervisning om bön med exempel från Uganda och få ett samtal med honom och några kristna ledare i Sverige om läget i vårt land och om hur vi tillsammans som ledare kan samla Guds folk till gemensam omvändelse, reformation och förbön för alla samhällsområden.

Anmälan sker till Citykyrkan här!

Avgift för seminariet inkl fika: 200:- Betalas vid ankomst (kontant, kort eller Swish)

 

 

Program

10.00             Ankomst, registrering, fika

10.30             Inledning, John Mulinde: ”Bön som förändrar nationer”, del 1

12.00             Lunch

13.00             John Mulinde: ”Bön som förändrar nationer”, del 2

14.00             Panelsamtal ”Bönemobilisering i Sverige – hur kan den ske?”

15.00             Bön

16.00             Avslutning

ANMÄL DIG HÄR

Datum

25 oktober

}

Tid

Start 10.00

Location

Citykyrkan Stockholm,
Adolf Fredriks kyrkogata 10

Pris

200 kr, betalning på plats

Anmälan

Anmäl dig i formuläret här

För arbetsgruppen för boken ”Hopp för Sverige” (Sjöbergs förlag), Jan Sturesson och Paul Orlenius

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X