Julgåva 2021 

Varje år samlar vi in en julgåva som går till våra olika missionsarbeten. I år kommer vi att samla in en julgåva till arbetet i SOHA och Pakistan. Du kan få vara med och ge andra människor en bättre och hoppfullare juletid genom din gåva.

Det här kan du vara med och ge  till…

SOHA

SOHA planerar att i jul hålla i en julmarknad för barnen. De kommer samla ihop kläder, skor och andra saker som barnen behöver som de inte har kunnat få på grund av Corona. De får komma till julmarknaden, testa olika saker och välja vad de vill ta med sig hem. Förutom detta vill SOHA även kunna ge barnen varsitt matpaket. Corona har varit svårt, och många har inte ens kunnat få ett mål mat om dagen. Längtan och drömmen är att alla barn ska få mat denna julen! De vill vara säkra på att inte ett enda barn får gå hem och fira jul hungriga. När du är med och ger denna jul så bidrar du till att dessa barn får en ljusare och hoppfullare jul. 

PAKISTAN

I Pakistan längtar Astma och hennes team efter att få ge de fattiga och utsatta där en bättre jul. Teamet vill ge varma kläder till 100 barn och lunch till 215 barn. De vill ge 10 äldre människor samt änkor varma kläder, medicin och matpaket. De vill även kunna kunna ge 96 matpaket till de fattigaste familjerna i deras arbete. När du är med och ger denna jul så bidrar du till att flera familjer som inte har tillräckligt för att må bra i denna vintertid kan få en bättre jul.

DETTA KAN DU VAra MED OCH GE…

för…

250 kr

Ger du en julgåva som räcker till ett av missionsarbetena

för…

500 kr

Ger du en julgåva som räcker för båda missionsarbetena

Såhär kan du vara med och ge…

Bankgiro

5151-8991

Märk betalningen med “JULGÅVA”

Swish

123-4572707

Märk betalningen med “JULGÅVA”

Tack för din gåva! Den gör skillnad!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X