UNGA VUXNA Israel 2020

OBS På grund av rådande omständigheter och osäkerhet kring Covid-19 har Duveskogs resebyrå fått ställa in inplanerade resor i höst. Detta gäller även resan som vi planerat med Citykyrkan Stockholm Unga Vuxna i september i år. Vi kommer istället att så som det ser ut nu, förlägga den till september 2021.

Så ställ dig in redan nu på en resa till Israel hösten 2021. Vi tror att det kommer bli en fantastisk resa full av allt det som Gud har planerat.

Vi återkommer med mer information längre fram och har du några frågor, hör av dig till info@cks.se.

Shalom,

Jorge och Rosa Moreno, Gabriel och Judit Gallardo Lantz

Praktisk info

När: Hösten 2021

Anmälan: Intresseanmälan skickas till info@cks.se

——————————

RESELEDARE: Rosa och Jorge Moreno är pastorspar i Citykyrkan Stockholm. De har under årens lopp rest till Israel med olika grupper och församlingar som tourledare. Har ett stort hjärta för Israel och det judiska folket.

MEDLEDARE: Gabriel och Judith Gallardo Lantz är ett härligt ungt par som är verksamma i Citykyrkan Stockholm som ledare där Gabriel leder lovsång och tillsammans med Judith leder bla unga vuxna arbetet.

Dröm stort! Följ med till Israel 2021! Du kommer inte att ångra dig. 

Vid frågor kontakta: info@cks.se

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X