Israel 2018

Visst låter det spännande!

Att tillsammans som församling kunna åka till Israel. Att få besöka alla historiska och symboliska platser där bibelns berättelser blir levande och få ta del av Israel som land och det judiska folkets mirakulösa väg genom historien. Att även få bli uppdaterade av det som sker just nu men också få en tydlig och klar profetisk bild över både landet, folket och dess betydelse i framtiden.

Det är få länder som har en sådan intressant historia som Israel. Landet Israel och det judiska folkets själva existens och överlevnad är ett mirakel i sig.

Ett land som inte existerat på ca 2000 år, och staden Jerusalem som har ödelagts totalt 17 gånger, av åtta olika hednafolk och ett språk som inte funnits på nästan 2000 år lever idag och utvecklas, allt i enlighet med de bibliska löftena som står fast.

4–13 oktober 2018 planerar vi att göra en resa tillsammans som församling. Vi kommer påbörja vår resa med att besöka Galileen, vidare ner till Jerusalem och sedan ner till Eilat via Döda havet och Masada.

Under resans gång kommer det vara en härlig mix av både besök av historiska platser, lovsång och bön. Vi får ta del av Bibelns uppenbarelse om Israels del i vår Messias – vår frälsning och Bibelns berättelser på de olika platser vi besöker. Vi kommer även åka en båttur på Genesarets sjö samt göra besök på bland annat det världskända museet Yad Vashem, Hiskias tunnel, Västra muren, Old city, Betlehem, Oljeberget mm. Men vi kommer också ha tid för sol, bad och vila vid Röda havets stränder i Eilat, ett populärt och varmt turistmål.

Praktisk info

När: 4–13 oktober 2018
Resans längd:
10 dagar med resdagar
Pris: Återkommer med info då det beror på antalet resenärer
Antal: 57 platser / 1 buss
Anmälan: Nu är det dags att anmäla sig, instruktioner ser du här till höger.

Har du tidigare givit en intresseanmälan så är inte den bindande. Se till att anmäla dig enligt instruktionerna här till höger. 

Antalet platser är också bestämt så vänta inte för länge!

Dröm stort! Följ med till Israel 2018! Du kommer inte att ångra dig.

– Rosa och Jorge Moreno

Information och anmälan

Här nedan finns en PDF med all information, schema samt villkor kring resan. Samt en PDF med instruktioner om hur du anmäler dig till Citykyrkans israelresa.

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X