Gudstjänst

SÖNDAGAR

Söndagen, veckans viktigaste dag. Då kommer vi samman för att prisa och ära Gud tillsammans i en enda stor familj för att sedan sändas ut i vår vardag. Vi har tolkning till farsi, spanska och engelska.

I och med rådande restriktioner om att man max får samlas i grupper om 50 har vi fyra gudstjänster varje söndag. För tillfället har vi gudstjänster i Mahognysalen och i Konditoriet och vi har två gudstjänster klockan 10.00 och två klockan 12.00. Anmälan krävs och du anmäler dig via cks.churchcenter.com. Barnen har sin egen gudstjänst klockan 10.00 och behöver också anmälas separat.

Vi är så glada över att vi kan samlas igen och vi ser fram emot att få träffa just dig!

BARNKYRKAN

Barnen har sin egen gudstjänst klockan 10.00 och du anmäler barnen via cks.churchcenter.com. För mer information om barnkyrkan kan du maila oss på info@cks.se.

 

TOLKNING

Talar du eller din vän ett annat språk? Inga problem. Vi har tolkning till engelska, spanska och farsi. Tolkning till farsi sker under gudstjänsten i ”Konditoriet” klockan 10.00 och tolkning till engelska och spanska sker under gudstjänsten i ”Konditoriet” klockan 12.00.

Do you or your friend speak another language? No problem. We have translation to English, Spanish and Farsi. We offer translation to Farsi during the service in ”Konditoriet” at 10.00 and translation to English and Spanish during the service in ”Konditoriet” at 12.00.

 

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X