Förvandlat arbetsliv

En resurs för Guds folk att komma ut i sin kallelse och leva ut Guds rike i sitt arbetsliv.

Den 8–9 september kommer vi ha en kurs som heter Förvandlat Arbetsliv. Kursen är en möjlighet för dig att gå på djupet med Gud och förstå att Hans kallelse omfattar varje del av ditt liv, och att Gud har förberett ett arbete åt var och en! Ett arbete som är helt beroende av vår relation med Honom.

Förvandlat Arbetsliv är inte bara för företagare utan till för alla i arbetslivet, ung som gammal, som har en längtan efter att förstå sin kallelse och att få manifestera Guds rike.

Alla arbetar vi på något sätt. Vare sig det är i offentlig, privat eller ideell sektor. Vare sig om vi utbildar oss eller söker jobb. Det handlar inte om vår position i arbetslivet, utan om vår relation med Gud som har kallat oss till att arbeta.

Målet med Förvandlat Arbetsliv-kursen är att faktiskt få se förvandlade arbetsliv.

Varför förvandlat arbetsliv?

Förvandlat Arbetsliv började för över 30 år sedan med J Gunnar Olsson, en framgångsrik affärsman som på ett radikalt sätt fick uppleva hur Guds kallelse vände upp och ner på hela hans liv.

Han grundade ICCC, en organisation som i över 30 år har samlat kristna i arbetslivet i 65 länder för att uppmuntra och utmana människor att leva för att Guds rike ska få bli manifesterat.

Förvandlat Arbetsliv är en möjlighet att gå på djupet med Gud. Att förstå att Hans kallelse omfattar varje del av våra liv och att Gud har förberett ett arbete åt var och en! Ett arbete som är helt beroende av vår relation med Honom.

Förvandlat Arbetsliv ger er som församling eller smågrupp ett väl beprövat material som hjälper er att betjäna den stora grupp människor som har det primära utloppet för sin kallelse utanför kyrkans verksamhet.

För vem är förvandlat arbetsliv?

Förvandlat Arbetsliv är inte bara för företagare utan till för alla i arbetslivet, ung som gammal, som har en längtan efter att förstå sin kallelse och att få manifestera Guds rike.
Alla arbetar vi på något sätt. Vare sig det är i offentlig, privat eller ideell sektor.
Vare sig om vi utbildar oss eller söker jobb.

Det handlar inte om vår position i arbetslivet, utan om vår relation med Gud som har kallat oss till att arbeta.

Förvandlat Arbetsliv kursmaterial är speciellt framtaget för att kunna köras i församlingar eller smågrupper (tex. hemgrupper, kristna grupper på företag eller universitet).

Förvandlat arbetsliv – struktur

Föreläsare

J Gunnar och Leea-Mari Olsson

Förvandlat Arbetsliv började för över 30 år sedan med J Gunnar Olsson, en framgångsrik affärsman som på ett radikalt sätt fick uppleva hur Guds kallelse vände upp och ner på hela hans liv. Han grundade ICCC, en organisation som i över 30 år har samlat kristna i arbetslivet i 65 länder för att uppmuntra och utmana människor att leva för att Guds rike ska få bli manifesterat. Gunnar och Leea-Mari står tillsammans i denna kallelse och vision, att leva ut, ge vidare och träna andra i kallelsen till arbetslivet.

Jan och Catarina Sturesson

Jan Sturesson (Intl ordf. ICCC) har gjort en spännande resa med Gud på sitt arbete. Han har haft förmånen att vara global ledare på en konsultbyrå med uppdrag på hög nivå inom EU, FN och världsbanken. Han har fått se Guds konkreta inflytande i sitt arbetsliv genom de principer som presenteras på Förvandlat Arbetsliv. Catarina har levt med en lika tydlig kallelsemedvetenhet i tiden som heltidsmamma, tandsköterska och i att driva konferensverksamhet. Tillsammans som par lever de ut Guds Rike i familje- och vardagslivet.

Program

8 SEPTEMBER
17.00 Inskrivning och gemensam middag
18.00 Undervisning
21.00 Slut för dagen

9SEPTEMBER
09.00 Undervisning
12.00 Gemensam lunch
13.00 Undervisning
18.00 Slut

Datum

8–9 september, fredag kl 17.00–lördag kl 18.00

Plats

Citykyrkan Stockholm

Pris

450 kr. För kursen samt mat (middag fredag och lunch på lördag). I priset ingår måltider, fika och kursmaterial.

250 kr För kursen utan mat. I priset ingår fika och kursmaterial.

Betalas till Citykyrkans Bankgiro: 5151–8991 eller Swish: 123 45 72 707.
Märk med ”Förvandlat arbetsliv” samt ditt namn.

l

Anmälan

Klicka här eller på länken högre upp på sidan för att komma till anmälningsformuläret.
Sista anmälningsdagen är den 3 september.

Citykyrkan Stockholm

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.