UNGA VUXNA Israel 2020

OBS NYTT DATUM! Den 3-10 september har du som är ung vuxen möjlighet att åka med oss till Israel. Vi kommer att under 8 dagar resa genom Israel från norr till söder och se fantastiska platser, höra om grymma mirakler som Gud gjort och gör fortfarande.

I början på september flyger vi från Arlanda och under 8 dagar åker vi sedan till olika platser tillsammans med vår egen kvinnliga Indiana Jones guide Iren Kärrbrant som är en expert på Israel och talar flytande hebreiska! Med en vild blandning av att besöka coola platser samt att få en förståelse av Guds helt unika plan och syfte med detta land och folk är en upplevelse som man inte glömmer i första taget.

Vi kommer att bada, åka båt på Gennesarets sjö, shoppa i Old City i Jerusalem, besöka Trädgårdsgraven och Västra muren samt ha härliga möten med både lovsång och undervisning om Israels och judarnas dåtid, nutid och framtid. Att vandra i häftiga Hiskiatunneln och guppa en stund i Döda Havet insmorda i hälsosam havslera är bara en del av allt vi kommer att vara med om under denna grymma vecka!

Praktisk info

När: 3-10 september 2020

Resans längd: 8 dagar med resdagar

Pris: 15950 kr exklusive lunch och dricks

Ingår: Flyg, flygplatsskatter, transfer mellan flygplats och hotell i Israel, del i flerbäddsrum, hotellskatt, halv- pension hela resan dvs. frukost och middag dagligen. Utflyktsprogram och entréavgifter enligt specifikation i foldern nedan, lokal guide och reseledning.

Anmälan: Nu är det dags att anmäla sig, instruktioner ser du här nedan. 

Mer information och anmälan se broschyr. 

——————————

RESELEDARE: Rosa och Jorge Moreno är pastorspar i Citykyrkan Stockholm. De har under årens lopp rest till Israel med olika grupper och församlingar som tourledare. Har ett stort hjärta för Israel och det judiska folket.

MEDLEDARE: Gabriel och Judith Gallardo Lantz är ett härligt ungt par som är verksamma i Citykyrkan Stockholm som ledare där Gabriel leder lovsång och tillsammans med Judith leder bla unga vuxna arbetet.

GUIDE: Iren Kärrbrant är en erkänd, erfaren och mycket kompetent både guide och författare som bott i Israel under 40 års tid.

Dröm stort! Följ med till Israel 2020! Du kommer inte att ångra dig. 

Vid frågor kontakta: info@cks.se

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X