fader, son och helig ande helg

24-26 september

”Helga er, för i morgon ska Herren göra under bland er” (Jos 3:5)

Helgen den 24-26 september är ett tillfälle för oss som församling att stanna upp tillsammans och låta Herren helga (avskilja) oss för att följa Hans närvaro in i nästa säsong. Vi kan egentligen inte göra oss själva redo eller fixa oss själva, men vi kan dyka upp i Guds närvaro. Och där låta oss bli omfamnade och förvandlade av Faderns kärlek, så att vår identitet blir förankrad i Sonens liv, död och uppståndelse, och vi kan säga, ”Kom Helige Ande” mer av dig och din kraft i mitt liv. Jag behöver dig. Vi tror att denna helgen kommer bli viktig i vårt steg framåt som församling. Hoppas du kan komma!

Helgen kommer vara på plats i Citykyrkan, program ser du nedan. Hela helgen tolkas även till engelska.

Det kommer även finnas tillgängligt för barnpassning nere i barnlandet för barn från 4 år. Vi kommer kolla på lite film, spela spel, pyssla och leka. Det bjuds även på fika och lite lättare mat på lördagen. Välkomna! 

Program

Fredag 24 sept         Kvällsmöte 18.00

Lördag 25 sept        Möte 16.00 och 18.00

Söndag 26 sept       Gudstjänst 10.30 och 13.00

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X