Gudstjänster i mindre format

Nu har vi äntligen öppnat upp för Gudstjänster i kyrkan igen – men i mindre format! Längtan att få mötas som församling brinner i våra hjärtan. Vi känner igen psalmisten: ”Hur ljuvliga är inte dina boningar. Min själ längtar och trängtar till Herrens gårdar” (Ps 84:2-3). Vi gör nu vad vi kan för att under rådande restriktioner på ett ansvarsfullt sätt öppna så många Gudstjänster som möjligt för att de som vill och kan ska kunna mötas för att tillbe och möta Gud tillsammans.

Vi kan konstatera att digitala lösningar är en kanal för liv och välsignelse, men inget kan ersätta församlingens gemenskap och mötesplatser. Gud blev människa och bodde ibland oss och formade en gemenskap av lärjungar, en ny familj över alla åldrar och kulturer. Detta längtar vi efter!

Så, nu går vi in i ny fas som kyrka. Vi fortsätter med livesändning klockan 10.00 på Youtube men gör det alltså möjligt att komma till kyrkan om man hellre vill det (anmälan krävs). Tillsvidare har vi fyra olika gudstjänster, två klockan 10.00 och två klockan 12.00. 

Detta gäller:

  • Varje Gudstjänst kommer (just nu) ha ett tak på 50 personer.
  • Man måste boka plats i ett bokningssystem och visa upp bokningen för att släppas in. (så att vi kan kontrollera antalet och att ingen åker långa resor och inte kommer in)
  • Gudstjänstrummet är glest möblerat så att vi kan säkerställa social distans.
  • Vi hälsar varmt på varandra utan fysisk beröring såsom handslag eller kramar.
  • Man deltar bara om man är symptomfri och inte räknas som en del av riskgrupper.
  • Alla som deltar spritar händerna vid entrén.

För att boka in dig på någon av söndagens Gudstjänster, klicka HÄR.

Vi erbjuder även tolkning till farsi, engelska och spanska. Tolkning till farsi sker i Konditoriet (plan 3) klockan 10.00 och tolkning till engelska och spanska sker i Konditoriet klockan 12.00.

Vi ser fram emot att mötas!

Datum

Varje söndag

}

Tid

10.00 Konditoriet

10.00 Mahognysalen

12.00 Konditoriet

12.00 Mahognysalen

Location

Mahognysalen (ingång via huvudentrén) & Konditoriet (ingång Wallingatan 3b)

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X