Sommarläger 2020

Äntligen är det dags för årets sommarläger! Vi kommer som vanligt att åka till fina Söra scoutgård som ligger i Nyköping. Vi kommer att bada, paddla kanot, leka lekar, äta god mat, hänga och framförallt söka Gud tillsammans. Under åren har vi fått se många ungdomar blir förvandlade av Guds närvaro och hur nya starka vänskaper skapas. Detta vill du inte missa!

Anmälan: Du anmäler dig genom att fylla i ett formulär som du hittar genom att klicka HÄR, samt sätta in dina 1000 kronor på Citykyrkans Bankgiro 5151-8991. Märk din betalning med Sommarläger och ditt fullständiga namn. Exempel: Sommarläger Josef Erlandsson

Sista anmälningsdagen är Fredagen den 19:e Juni. 

Kontaktperson: Daniel Ståhlman tel. 070-2413070

Datum

6 juli 11.00 – 10 juli 16.00

Location

Söra scoutgård, Nyköping

Pris

1000 kr + fickpengar för att äta på Mcdonalds under ditresan 

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X