16 veckor i romarbrevet

Under de närmaste 16 veckorna kommer vi som församling att djupdyka i Romarbrevets 16 kapitel. Varje vecka kommer vi att titta närmare på ett kapitel i brevet och detta gör vi genom predikningar på söndagarna och även något som vi kallar för bibelsamtal.

Bibelsamtal innebär att föreståndare Paul Orlenius samtalar om veckans aktuella kapitel tillsammans med en gäst. Dessa samtal kommer att läggas upp på Citykyrkans youtubekanal varje tisdag klockan 19.00.

”Låt er förvandlas genom sinnets förnyelse” – Romarbrevet 12:2

 

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X