Unga vuxna israel 2020

Vi tänkte se om det finns intresse att tillsammans åka till Israel ”unga vuxna” (19-32år ) hösten år 2020!
Vi har rest med olika grupper i Israel i många år och man blir alltid lika fascinerad varje gång över detta spännande, fantastiska land och folk!

I början på september flyger vi från Arlanda och under 8 dagar åker vi sedan till olika platser tillsammans med vår egen kvinnliga ”Indiana Jones ” guide Iren Kärrbrant som är en expert på Israel och talar flytande hebreiska!
Med en vild blandning av att besöka coola platser samt att få en förståelse av Guds helt unika plan och syfte med detta land och folk är en upplevelse som man inte glömmer i första taget!

Vi bor på flera olika platser, i flerbäddsrum för att hålla ner priserna. Vi kommer att bada, åka båt på Gennesarets sjö, shoppa i Old City i Jerusalem, besöka Trädgårdsgraven och Västra muren bla samt ha härliga möten med både lovsång och undervisning om Israels och judarnas dåtid, nutid och framtid! Och då kunna förstå hur vi som kristna är kopplade tillsammans med dem! Att vandra i häftiga Hiskiatunneln och guppa en stund i Döda Havet insmorda i hälsosam havslera är bara en del av allt vi kommer att vara med om under denna grymma vecka!

Låter detta spännande?
Skulle du kunna tänka dig att följa med?
Maila i så fall till info@cks.se.

Denna intresseanmälan är inte på något sätt bindande utan bara till för att få en uppskattning om hur många som skulle kunna tänka sig att resa.

Kram på er 🤗

Tourleaders
Rosa och Jorge Moreno

Medledare
Judith och Gabriel Gallardo Lantz

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X