soha höstmarknad

Hösten går fort och snart är dags för jul igen. Vi vill därför erbjuda er en möjlighet att inhandla fina julklappar samtidigt som ni stöttar SOHA. Lördagen den 23 november kommer vi att ha en SOHA-marknad i Citykyrkan kl 12 till 16. Vi kommer att sälja hantverk och andra presenter från Uganda och Sverige. Vi kommer att sälja ätbara presenter men även gott fika. Kom och träffa oss, köp lite julklappar och slå er ned för en stunds fika.
Varmt välkomna!

Datum

23 november

}

Tid

12.00-16.00

Location

Plan 3, Citykyrkan Stockholm,
Adolf Fredriks kyrkogata 10

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X