SAMTAL KRING RENOVERING, 4 juni 18.00-20.30

Ärligt talat, en kyrksal fixad med silvertejp? En kyrkmatta som är så trött att fläckarna inte orkar ropa längre. Rosa färg på väggar som suttit så länge att de blivit moderna igen. Bastu och kylskåp som Gudstjänstlokal? El lika gammal som ”latter rain” väckelsen (vet du inte vad det var så förtydligar det poängen).

Och samtidigt, om jag får säga det själv – Sveriges vackraste frikyrka!

Nåväl, jag tror vi är överens om att det är dags att ta hand om vår guldinfattade juvel – let´s make frälsningspalatset shine again!

Något som utmärker Citykyrkans historia är att vi har fått vara navet för två väckelseskeenden, ”latter rain”- eller särlaregnväckelsen på 50-talet och den karismatiska väckelsen på 70-talet. Jag är övertygad om, det otaliga profetiska budskap påminner oss om – att vi kommer få stå mitt i ett väckelseskeende igen. Och att den härligheten kommer vara större än den som har varit. Så, vi behöver göra oss redo. Redo för att göra lärjungar, redo att vara med och förvalta ett Guds skeende och ingripande i vår tid, och redo att putsa på ”juvelen”.

Låt oss göra oss redo att uppdatera vår kyrksal så att den är upprustad för att husera och facilitera det Gud gör och kommer att göra. Det är vi som är här nu, som har möjlighet att ta det vidare, vad tidigare generationer möjliggjort. Deras offrande är nu vårt golv, väggar och tak. För oss är det tid att förvalta och förädla huset för det som är nu och det som ligger framför. Därför inbjuder vi till en spännande och viktig kväll.

4 juni kl 18:00-20:30 bön och samtalskväll om den kommande renoveringen i mahognysalen.

Upplägg:

18:00-18:30 Bön och tillbedjan

18:30-19:00 -Genomgång av renoveringens varför, vad, när, hur.

-Genomgång av behovsutredning av ventilation, el, brand, mm. Konsult/projektledare medverkar

-Finansiell plan och förslag

19:00-19:45 Samtal i grupper ledda av styrelse och projektgrupp

19:45-20:00 Sammanfattning

20:00-20:30 Bön och tillbedjan

Välkommen!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X