INTROKURS 12 maj

Söndagen den 12 maj, ca 13.00 efter gudstjänsten, är nästa Intro-träff – en introduktion för dig som vill bli medlem i Citykyrkan eller är intresserad av medlemskapet och vill veta mer. Bibeln använder många olika bilder för att beskriva församlingen och den kristna gemenskapen: som ett hushåll (Ef 2:19), en kropp (1 Kor 12:12-31) och ett tempel uppbyggt av ‘levande stenar’ (1 Pet 2:4-5, Ef 2:21). Alla dessa fantastiska bilder skildrar och illustrerar vad vi är som församling och vårt behov av varandra. När du tar beslut om att bli medlem i en församling blir det ett vittnesbörd om ett förbund som redan ägt rum i hjärtat med Jesus Kristus!

INTRO börjar ca ca 13.00 direkt efter gudstjänsten, i Citykonditoriet (våning 3) i Citykyrkan .
Vi ses!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

Join our mailing list to receive the Daily Devotions by Pastor Wilberforce Bezudde, as well as the latest news and updates of City Church International.

You have Successfully Subscribed!

X