Välkommen på familjedag i nyckelviken!

Lördagen den 8 juni möts alla familjer i Nyckelviken som ligger i Nacka. Nyckelvikens Friluftsområde och naturreservat är ett härligt utflyktsmål för alla åldrar. Vi möts 10.00 vid raststugan i Nyckelviken. Har du några frågor kan du höra av dig till Britt på britt.bergman(at)cks.se.

Tema: Fokus på hur man bemöter svåra känslor

Som föräldrar har vi massor att lära oss av Gud, vår Pappa, den ultimata föräldern. Han älskar oss, vill ge oss trygghet och utmanar oss samtidigt brutalt att ta ansvar för att den här världen ska bli en bättre plats och för att vi ska växa. Med viss tyngdpunkt på att bemöta barn med stark vilja och starkt känsloliv tar vi oss an dessa tre teman,  Älska våra barn, göra dem trygga och utmana dem. Vi vill att det ska fungera, men hur ser det ut i praktiken? Vad ska vi göra?

Se program nedan. 

Talare: Mikael Lundgren

Mikael Lundgren är socionom, utbildad i anknytningsteori och familjeterapi och har sen 12 år arbetat med par och föräldrar inom Stockholms stad. Gift med Ann. Pappa till tre barn mellan 7 och 17 år och aktiv i en församlingsplantering i Skärholmen. 

Anmälan: För bästa planering behöver vi veta ungefär hur många som kommer, anmäl dig gärna HÄR! Om du dock ser detta och bestämmer dig under samma dag att ta med dig och din familj är du välkommen utan anmälan.

Hur hittar man dit: Buss går från Slussen till Jarlaberg och Ektorp. Närmaste hållplats är Bråvallaplan. Du kan också kliva av vid Ektorp centrum eller Nacka sjukhus, en promenadväg börjar intill Ektorps skola. Med bil kör du väg 222, tar av mot Nacka centrum och fortsätter till vänster i rondellen. Följ skyltarna mot Jarlaberg och Nyckelviken. 

Parkering: Du kan parkera längs Nyckelviksvägen. Du kan även fortsätta väg 222 mot Ektorp och ta av mot Nacka sjukhus, parkera vid Ektorps skola och promenera därifrån.

Läs mer om Nyckelviken HÄR!

Datum

Lördag, 8 juni 

}

Tid

10.00–17.00

Plats

Nyckelviken, Nacka

Anmälan

Anmäl dig gärna här!

Program

10.00 Uppsamling  vi bjuds på fika

10.30 Vi går runt i området besöker djuren umgås, det finns en hel del att beskåda och njuta av i det vackra natursköna området kring Nyckelviken

11.45-13 Grillning medhavd lunch (som ni själva tar med)

13-14 Samling för vuxna

13-14 Samling/lek för barnen 

14.30 Medhavd fika (som ni själva tar med)

15.00 Gemensamma aktiviteter femkamp, stafett, kubb, fotboll etc.

17.00 Avslutning – Tack för dagen!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X