Brunch med SOHA

Välkommen på en spännande brunch med berättelser och bilder från vår fadderorganisation SOHA:s arbete i Uganda, lördag 30 mars kl 10.00 i Citykonditoriet på plan 3. Vi ser fram emot att få träffa dig och berätta om vad som händer i SOHA just nu.

Vi kommer också att sälja skor, smycken och annat hantverk från Uganda. Allt överskott går till Smile of Hope Afrikas arbete i Uganda.

Anmälan dig till brunchen via mail till soha@cks.se senast 25 mars.

Brunchens kostnad: 100 kr för vuxna och 50 kr för barn. 

Datum & tid

Lördag
30 mars kl 10.00

Plats

Citykonditoriet, plan 3, Citykyrkan
Adolf Fredriks kyrkogata 10

Anmälan

Du anmäler dig till
soha@cks.se senast 25 mars

Pris

Brunch
100 kr för vuxen
50 kr för barn

Smile of Hope Africa

Smile of Hope Africa- SOHA- är en fadderorganisation som drivs av Citykyrkan Stockholm och City Church Kampala. Vår vision är att genom vårt arbete ge utsatta barn och deras familjer i Uganda ett hopp för framtiden och ett leende på läpparna. Vi hjälper genom: 1. Att erbjuda barn och ungdomar utbildning, en möjlighet för dem att skapa en bättre framtid. 2. Psykosociala insatser, bland annat våra kreativa program som stärker barnens självkänsla. 3. Självförsörjningsprojekt, att genom inköp av djur eller stöd till att starta företag ge familjer en möjlighet att försörja sig själva.

Citykyrkan Stockholm

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X