Julgudstjänst

Välkommen på Julgudstjänst i Citykyrkan kl. 11.00 söndagen den 16:e december! Det blir stämningsfull musik och en kortare predikan om julens budskap. Ett perfekt tillfälle att ta med sig sina mindre kyrkvana vänner. Direkt efter är det ett extra julfika uppe i konditoriet. Vi kommer också att ta upp årets julgåva till Just Earth. 

 

Datum Söndag 16 december 2017

}

Tid 11.00

Plats Kyrksalen, Citykyrkan Stockholm

Julgåva Just Earth

Precis som förra julen kan du den här julen vara med och så ett meningsfullt frö i en bördig mark. Genom Just Earth hjälper vi människor ut ur fattigdom. Din julgåva gör det möjligt för oss att utbilda fler bönder i både lärjungaskap men också självförsörjning. 

Ge din gåva

Ge din julgåva via Citykyrkans bankgiro: 5151-8991

eller via Swish: 123 45 72 707

Märk betalningen: “Julgåva Just Earth”

 

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X