ICCC Workshop

Vill du vara med och skapa ett levande och inspirerande forum där frågor kring kristen tro och arbetsliv får vara i centrum? Kom då till Citykyrkan den 30:e september kl 13!

Efter förra veckans Kickoff i Stockholm kan vi konstatera att det finns ett önskat behov av att träffas i olika nätverk oberoende av vilken bransch man jobbar i eller funktion eller roll man har för att dela tankar och erfarenheter med varandra, be tillsammans och stärka varandra. Vi kan även konstatera att det finns ett önskemål att träffas just utifrån den bransch, funktion eller det område man arbetar i. Söndagen den 30:e september kl 13:00 får du möjlighet att tillsammans med andra börja göra både och! Vi kommer under 1,5-2 timmar att facillitera interaktiva gruppdiskussioner där du får möjlighet att samtala kring frågor såsom:

– Intressanta strömningar och specifika utmaningar i vårt arbetsliv
– Goda exempel och förebilder för våra arbetsplatser, exempelvis från Bibeln
– Den eller de bransch- eller funktionsspecifika nätverk du önskar se ska börja växa
– Andra aktiviteter du skulle vilja se inom ICCC Stockholm under 2018 och 2019

Vi kommer att vara i Turkiska salongen i Citykyrkan (skyltat från huvudentrén). Bjud med vänner och kollegor till denna spännande eftermiddag i gemenskap!

OBS! Föranmälan krävs. Anmäl till stockholm@iccc.se och skriv ifall du endast önskar kaffe/te + liten kaka eller ifall du även vill ha en wrap. Wrapen beställer vi på Coop och kostar 46:- (självkostnadspris). Du kan välja mellan tonfisk, rostbiff, kyckling, lax, chorizo, räkor eller vegetarisk. Sista dag för anmälan är fredagen den 28:e september.

Varmt välkommen!

/Teamet

Datum

30 september

}

Tid

13-14.30

Location

Turkiska salongen, Citykyrkan Stockholm,
Adolf Fredriks kyrkogata 10

Pris

Gratis, fritt inträde

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

X