INTROKURS 18 NOVEMBER

Söndagen den 18 november, ca 13.00 efter gudstjänsten, är nästa Intro-träff – en introduktion för dig som vill bli medlem i Citykyrkan eller är intresserad av medlemskapet och vill veta mer. Bibeln använder många olika bilder för att beskriva församlingen och den kristna gemenskapen: som ett hushåll (Ef 2:19), en kropp (1 Kor 12:12-31) och ett tempel uppbyggt av ‘levande stenar’ (1 Pet 2:4-5, Ef 2:21). Alla dessa fantastiska bilder skildrar och illustrerar vad vi är som församling och vårt behov av varandra. När du tar beslut om att bli medlem i en församling blir det ett vittnesbörd om ett förbund som redan ägt rum i hjärtat med Jesus Kristus!

INTRO börjar ca ca 13.00 direkt efter gudstjänsten, i Turkiska salongen i Citykyrkan (via Citykonditoriet).
Vi ses!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.