KVINNOFRUKOST 29 SEPTEMBER

Hur är det att bli sjuk i själen och var finns Gud när det händer? Vad kan man göra när någon i ens närhet drabbas av psykisk ohälsa?

Den 29 september bjuder vi in dig till höstens kvinnofrukost. Under kvinnofrukosten börjar vi med att äta en god frukost ihop och tar tillfälle att dela gemenskapen. Efter det så lyssnar vi denna gången till Jenny Olofsson.

Jenny berättar sin historia om när hon drabbades av en förlossningsdepression och då livet kändes mörkt, när det borde vara som ljusast. Jenny är sjuksköterska och har jobbat inom psykiatrin. Nu berättar hon om när hon själv hamnade i ett läge då hon behövde hjälp för att hitta tillbaka till livet.

Vi möts den 29 september klockan 9.30 i Spegelsalen, plan två i Citykyrkan. Biljetter kan du köpa från och med den 2 september i samband med förmiddagsgudstjänsten eller under dagarna i Citykonditoriet. Priset är 100 kronor. Välkommen!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

Join our mailing list to receive the Daily Devotions by Pastor Wilberforce Bezudde, as well as the latest news and updates of City Church International.

You have Successfully Subscribed!

X