Under sommaren kommer Citykyrkan att ha sommarbibelskola för dig som vill lära dig mer om bibeln och den kristna tron i Sverige. Det blir undervisning med samtalsgrupper och fika, ett perfekt tillfälle för dig som är nydöpt, nyfrälst, ny i Sverige eller bara vill fräscha upp minnet kring din kristna tro. Bibelskolan kommer att vara varje onsdag från den 6 juni till den 11 juli. Ingen anmälan behövs, utan det är drop in. Tiden är 18.00 och vi möts i Turkiska salongen. Välkommen!

 

با سلام!
به اطلاع شما عزيزاني كه تازه غسل تعميد اب گرفته ايد يا نو ايمان يا كه تازه به كشور سويد امديد و براي ديگر عزيزاني كه مشتاق هستند كه بيشتر در مورد كتاب مقدس به زبان فارسي كسب علم كنند به اطلاع مي رسانيم كه كليساي سيتي تدارك ديده كه در طول تابستان از روز ٦ يوني چهارشنبه تا ١١ يولي كه هر چهارشنبه هست از ساعت ٦ بعدازظهر در سالن Turkiska گرد همايي انجام ميشود خوش امد هستيد به صرف چاي و شيريني. با تشكر و بركت خداوند
 عيسي مسيح .
كليساي سيتي

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

Join our mailing list to receive the Daily Devotions by Pastor Wilberforce Bezudde, as well as the latest news and updates of City Church International.

You have Successfully Subscribed!

X