Söndagen den 29 april, ca 13.00 efter gudstjänsten, är nästa Intro-träff – en introduktion för dig som vill bli medlem i Citykyrkan eller är intresserad av medlemskapet och vill veta mer.

Bibeln använder många olika bilder för att beskriva församlingen och den kristna gemenskapen: som ett hushåll (Ef 2:19), en kropp (1 Kor 12:12-31) och ett tempel uppbyggt av ‘levande stenar’ (1 Pet 2:4-5, Ef 2:21). Alla dessa fantastiska bilder skildrar och illustrerar vad vi är som församling och vårt behov av varandra. När du tar beslut om att bli medlem i en församling blir det ett vittnesbörd om ett förbund som redan ägt rum i hjärtat med Jesus Kristus!

Under denna intro kursen kommer det även parallellt finnas en INTRO CKS samling där vi särskilt bjuder in dig som är farsi-talande på lunch. Där tolkar vi intro kursen till farsi och välkomnar dig som farsi-talande som redan är en del av församlingen eller är nyfiken på vilka vi är och vad vi gör.

با سلام به تمام عزيزان ايراني
كليساي سيتي از شما عزيزان ايراني دعوت مي كند روز يكشنبه ٢٩ اپريل به صرف ناهارو مشاركت در رستوران كه طبقه سوم هست تشريف بياورند
همه عزيزان خوش امد هستند چه كساني كه عضو كليسا مي باشند و چه اناني كه مشتاق و كنجكاو و هنوز عضو نيستند و بيشتر مي خواهند در اين زمينه بداند و غيره
در ضمن مترجم به زبان فارسي هم موجود مي باشد
كليساي سيتي

INTRO börjar ca 13.00 efter gudstjänsten, i Turkiska salongen i Citykyrkan (via Citykonditoriet).
Vi ses!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.