OM KONFERENSEN

EN KONFERENS OM MISSIONELLT DNA OCH HUR DE FEM TJÄNSTEGÅVORNA KAN SAMSPELA FÖR RÖRELSE OCH MULTIPLIKATION I GUDS RIKE – I DIN FÖRSAMLING – PÅ DIN ARBETSPLATS – I SAMHÄLLET.

Den 1 maj arrangerar Citykyrkan tillsammans med Forge Sverige och ICCC en endagskonferens med Alan Hirsch. Efesierbrevet 4 talar om fem funktioner i Kristi kropp: aposteln, profeten, evangelisten, läraren och herden. Dessa fem tjänstegåvor i funktion tillsammans är grundläggande för att en hälsosam, multiplicerande och missionell rörelse ska växa fram i vårt land! Under dagen leder Alan Hirsch oss i ett samtal om kyrkans missionella DNA och hur de fem tjänstegåvorna kan samspela för rörelse och multipliaktion i Guds rike – vare sig det är i din församling, på din arbetsplats, i ditt samfund, nätverk och i samhället stort.

För mer information och anmälan tryck HÄR!

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.

Join our mailing list to receive the Daily Devotions by Pastor Wilberforce Bezudde, as well as the latest news and updates of City Church International.

You have Successfully Subscribed!

X