21 dagar i bön och fasta

7-28 januari

Kära bröder och systrar. Vi vill välkomna dig till 2018 års bön och fasta. Vi tror att 2018 kommer bli ett fantastiskt år. När vi samlas för att söka Gud tillsammans så kommer han möta oss med sin kraft och härlighet för att hela vårt land och förändra den andliga atmosfären. Bibel förkunnar att om han folk, som han har kallat i sitt namn ödmjukare sig, ber och söker Hans ansikte, och omvänder sig från sin synd. Då ska han höra våra böner, förlåta vår synd och hela vårt land. Det är just detta som Gud kallar oss till under denna period av bön och fasta. Det hjälper oss att leva i samklang. Även om du inte har möjlighet att närvara på varje samling så kan du vara med och be hemifrån utifrån samma agenda som vi ber efter varje dag i Citykyrkan.

– Wilberforce Bezudde.

Prenumerera på CKS Nyhetsbrev

Här kan du börja din prenumeration av CKS Nyhetsbrev. Då kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna som händer i församlingen!

Tack för din Prenumeration! Du är nu med i vår prenumerations lista och kommer få nästa veckas Nyhetsbrev.